Κύκλο επισκέψεων ανοίγει ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής την Νομή στο πλαίσιο της επίσκεψης του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, ανοίγοντας διάλογο με τους πολίτες και καταγράφοντας ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους

Στην κοινότητα της Νομής βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης. Ο κ. Μπαγιώτης με αφορμή την διενέργεια Rapid Tests, θέλησε να επισκεφτεί το χωριό, για να υποβληθεί κι ο ίδιος με την σειρά του σε έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού και το σημαντικότερο να ακούσει τους κατοίκους και να καταγράψει τα προβλήματα που απασχολούν το χωριό.

Ο κ. Μπαγιώτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει αρχικά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και την συντονίστρια κα Δήμητρα Νάτσινα, καθώς επίσης και το πρόεδρο του χωριού κ. Βαγγέλη Παπαλεξανδρή για το ενδιαφέρον του σε θέματα υγείας, ταυτόχρονα και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την προσφορά των τεστ, που στοχεύουν στον έλεγχο του γενικού πληθυσμού.

Ο κ. Μπαγιώτης έγινε δεκτός από την δημοτική σύμβουλο της παράταξης «Νέο Ξεκίνημα» κα Ντίνα Χατζή ενώ λίγο αργότερα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από κατοίκους για ζητήματα που απασχολούν το χωριό, τόσο από τους κατοίκους, όσο και από τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Παπαλεξανδρή.

Ο ίδιος ενώπιον κατοίκων και αιρετών δεν παρέλειψε να δεσμευτεί για πολλοστή φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων για ότι χρειαστούν. Επεσήμανε πως ίδιος, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, καθώς επίσης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους πολίτες όλου του Δήμου, καταγράφοντας κάθε θέμα που απασχολεί τις κοινότητες και συνδράμοντας στο μέτρο του δυνατού για την ανάδειξη και επίλυση τους.