Κρέμασε το Χρυσό Μετάλλιο η Φανή Τζέλη

Σημαντικές οι επιδόσεις των Αθλητών του ΣΟΑΤ σε πανελλήνιες και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις

Με Χρυσό Μετάλλιο επιστρέφει από την Ιορδανία και το βαθμολογούμενο G1 Διεθνές τουρνουά η Φανή Τζέλη, που συμμετείχε ως μέλος της Ελληνικής ΠροΟλυμπιακής Ομάδας. 

Μια εβδομάδα μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Διεθνές G2 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο η αθλήτρια του ΣΟΑΤ, Φανή Τζέλη με σπουδαία απόδοση ανέβηκε στο ψηλότερα σκαλί του βάθρου στην Ολυμπιακή κατηγορία των 57 κιλών. 

Οι τέσσερις αθλητές που απαρτίζουν την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα Ταεκβοντο κατέκτησαν 3 χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο στο El Hassan Open G1 που διεξήχθη στο Αμμάν, εντυπωσιαζοντας 70 μέρες πριν το Προολυμπιακο Τουρνουά. 

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η «δική μας» Φανή Τζέλη στα – 57 κιλά, ο Απόστολος Τεληκωστόγλου στα -80 κιλά, ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης στα -68 κιλά, ενώ η Μητσοπούλου στην επανεμφάνισή της στα τερέν μετά τον τραυματισμό στο χέρι, ήταν δεύτερη. Με τα μετάλλια αυτά, η χώρα μας κατέκτησε την 2η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ των 18 χωρών.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Τζέλη, επικρατώντας στον τελικό της Γκουσλέ Πολάτ από την Τουρκία με σκορ 10-5. 

Το Χρυσό κορίτσι του ΣΟΑΤ έδειξε μεγάλη ποιότητα και αξιοθαύμαστη σταθερότητα αποδεικνύοντας ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της στο Προολυμπιακό της Ρώμης για να εξασφαλίσει εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Τόκυο 2020!

Διέπρεψαν οι μικροί στη Θεσσαλονίκη

Στην πρώτη επίσημη διοργάνωση για το 2020 για τον ΣΟΑΤ στο 1ο προκριματικό Τεχνικό και Αγωνιστικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο στις 8-9 Φεβρουαρίου, υπήρξαν εντυπωσιακές επιδόσεις από τους αθλητές με μικρή αγωνιστική εμπειρία.

Για μια ακόμη φορά με την απόδοση τους οι αθλητές του ΣΟΑΤ άφησαν υποσχέσεις και το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα. Έδωσαν το στίγμα της δουλειάς που γίνεται στα φυτώρια του Συλλόγου και εντυπωσίασαν άπαντες.
Οι μικροί αθλητές με τις επιδόσεις τους έδειξαν ότι έχουν μέλλον και ποιότητα για να ενσωματωθούν στην Αγωνιστική ομάδα του ΣΟΑΤ που μας κάνει υπερήφανους ως Τρικαλινούς συνεχίζοντας την παράδοση! 

Χρυσό Μετάλλιο: Καραμήτρος Βαλάντης, Αρελάς Άγγελος, Βαρελάς Ιωάννης, Μπάλτου Εβίτα.

Ασημένιο Μετάλλιο: Μαρουσόπουλος Γιώργος, Γούλα Κέλλυ.

Χάλκινο Μετάλλι: Τσιμέας Δημήτρης, Κοντογιάννης Χρήστος.

Χωρίς διάκριση αλλά με πολύ καλές εμφανίσεις οι: Παϊταρίδου Λίνα, Καραμάνος Δημήτρης, Κιούρας Γιάννης, Γούλα Κλεονίκη, Καραμήτρος Βαγγέλης, Τσιμέας Νίκος.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης με τους βοηθούς του, Γιώργο Βαρελα, Δημήτρη Κούτσικο, όπως επίσης οι έμπειροι αθλητές και φοιτητές ΤΕΦΑΑ Γιώργος Βαργιάμης και Εύα Παϊταρίδου, που βοήθησαν σημαντικά. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές με ή και χωρίς διάκριση για την αγωνιστικότητα τους και την αθλητική τους συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.