Κώστας Αρβανίτης από Γριζάνο: «Αν κερδίσει τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη»

«Αν κερδίσει τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστω και μισό γκολ η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Οι διαδικασίες και οι συμμορίες θα δουλέψουν, με την απογοήτευση να μπολιάσει μέσα στο κόσμο, που θα συμπεράνει ότι τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει και θα οδηγηθούμε σε μια καθεστωτική κυβέρνηση. Δεν πρέπει να πάρουν αυτή τη χαρά και ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει πρώτος από την εκλογική μάχη».

Τάδη έφη με την ολοκλήρωση της περιοδείας του, στο Δήμο Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα από την κοινότητα του Γριζάνου και στο κατάστημα του κ. Παναγιώτου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης.

Σύμφωνα με την «Krini Live» νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, ο ευρωβουλευτής βρέθηκε στο Γριζάνο, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης που είχε στο Ζάρκο, μιλώντας με κατοίκους, καταγράφοντας προβληματισμούς και σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έδωσε ο λαός στο ΣΥΡΙΖΑ με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, το δημοψήφισμα κ.α., σημειώνοντας ότι κι αυτή τη φορά θα πρέπει να λάβει μια ακόμη ευκαιρία με σκοπό να συγκρουστεί με τα συμφέροντα και να βγει μπροστά και να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα λαϊκά προβλήματα με μια κυβέρνηση προοδευτικών δυνάμεων και ανθρώπων.

Κατά την ομιλία του ο κ. Αρβανίτης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση της ευρωβουλευτού Ευάς Καϊλή, υποστηρίζοντας ότι έρχεται να ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος, μιλώντας ταυτόχρονα για την άμεση αντίδραση των Βελγικών Αρχών και διερωτώμενος πως θα αντιδρούσαν οι Ελληνικές Αρχές σε μια τέτοια περίπτωση, κάτι που δεν έπραξαν στην περίπτωση των υποκλοπών.

Οι κατά μέτωπο ριπές στην κυβέρνηση της ΝΔ και του πρωθυπουργού συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση από τον ευρωβουλευτή.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ή καλύτερα η εταιρία της οικογένειας Μητσοτάκη, έχει χαρακτηριστικά της Ιταλίας του προηγούμενου αιώνα, για το πώς λειτουργεί, για το πώς σκέφτεται, για το πώς αντιμετωπίζει την πραγματικότητα. Έχει το σύνολο των ΜΜΕ με το μέρος της κι αυτό φάνηκε στην περίπτωση των υποκλοπών, που προσπάθησαν να μην παρουσιάσουν την πραγματική αλήθεια, πρεσβεύοντας το όλοι ίδιοι είναι», σημείωσε λίγο αργότερα.

Για το θέμα του αγροτικού, εμφανίστηκε προβληματισμένος σχετικά με την νέα ΚΑΠ εξηγώντας ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν διαπραγματεύτηκε σε αντίθεση με άλλες χώρες της Ευρώπης που έπραξαν τα αυτονόητα.

«Αν η χώρα δεν παράγει, δεν έχει πρωτογενή τομέα, δεν έχει κατεύθυνση, δεν μπορεί να κρατήσει τον κόσμο στα χωριά και στην περιφέρεια, δεν μπορεί αν προχωρήσει», ανέφερε στη συνέχεια.

Τέλος ο ίδιος κάλεσε τον κόσμο να δυναμώσει την πάλη, να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενες εκλογές, προκειμένου η χώρα να προχωρήσει και οι πολίτες της να ζουν με αξιοπρέπεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.