Κοντά στους κατοίκους των Σερβωτών ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, περιόδευσε σε καφενεία του χωριού και σε θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις, πλαισιωμένος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους

Κοντά στους δημότες του πιο απομακρυσμένου χωριού του Δήμου Φαρκαδόνας, τα Σερβωτά, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ο υποψήφιος δήμαρχος περιόδευσε στα καφενεία του χωριού, συνομιλώντας με τους κατοίκους κάθε ηλικίας, καταγράφοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους, πολλές απ’ αυτές θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του, με το οποίο θα βαδίσει μετ’ εκλογικά.

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι κάτοικοι των Σερβωτών στο πρόσωπό του, δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, ανεξαρτήτου εκλογικού αποτελέσματος.

Εξάλλου ο ίδιος, αλλά και το σύνολο των υποψηφίων που απαρτίζουν μέχρι και σήμερα το συνδυασμό του, δεν ξεχωρίζουν κανένα δημότη, αγκαλιάζουν όλους τους ανθρώπους, σεβόμενοι την κάθε επιλογή. Αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο φυσικά ελκύει καθημερινά,  ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να ακολουθήσουν και να πορευτούν με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Μπαγιώτη.

Κατά την παρουσία της αντιπροσωπείας στα Σερβωτά ο κ. Μπαγιώτης, είχε συναντήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής. Πέραν των άλλων θεώρησε αναγκαίο να επισκεφτεί θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις της περιοχής, μιας και στο πρόγραμμα του δίνει βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα. Τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά και έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα, ζητώντας την στήριξη όχι μόνο της πολιτείας, αντιθέτως όλων εκείνων που ασχολούνται με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Γόνος και ο ίδιος αγροτικής οικογένειας, γνωρίζει και ο ίδιος τα προβλήματα για τα οποία θα επιδιώξει να τα αναδείξει ευρύτερα, αναζητώντας τις επιθυμητές λύσεις.

Ενθαρρυντικό γεγονός η παρουσία νέων ανθρώπων στις συναντήσεις που τάσσονται ανοιχτά και μεταφέρουν τη στήριξη στο συνδυασμό.