Κοντά στον αγρότη και φέτος το μεσιτικό γραφείο «Χαλβατζάς»

Το γραφείο «τρέχει» το πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας καθώς και δίνει την δυνατότητα προπώλησης βαμβακιού με κλειστή τιμή και συμβόλαιο

Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος το μεσιτικό γραφείο «Χαλβατζάς» πρωτοστατεί και προσφέρει ταχεία εξυπηρέτηση προς όφελος και συμφέρον των αγροτών του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά και ευρύτερα του νομού. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος η «Χαλβατζάς» μπορεί να εγγυηθεί προκειμένου ο Φαρκαδόνιος και ο Τρικαλινός αγρότης να μετέχει στο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας για:

ü  Την αγορά αγροτικών εφοδίων

ü  Την αγορά καυσίμων

ü  Για την ανάληψη μετρητών

Το μεσιτικό γραφείο πέραν των άλλων παρέχει τη δυνατότητα δήλωσης ενδιαφέροντος προπώλησης βαμβακιού με κλειστή τιμή και συμβόλαιο. Το γραφείο συνεργάζεται με το εργοστάσιο βάμβακος «Αγγελούσης», παρέχοντας ευκαιρίες και σειρά εξυπηρετήσεων στον τοπικό βαμβακοπαραγωγό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα 6972904606, Κωνσταντίνος Χαλβατζάς, 6979234846, Κίμων Χαλβατζάς, στα τηλέφωνα του γραφείου 2433031033 ή στο εκκοκκιστήριο βάμβακος στον Παλαμά, 2444024494.

Μεσιτικό γραφείο «Χαλβατζάς» στη Φαρκαδόνα, εμπειρία, εξυπηρέτηση, διευκολύνσεις και ασφάλεια στον κάθε αγρότη.