Κοινωνικό πρόσωπο από τους Τρικαλινούς αστυνομικούς

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων συγχαίρει την πρωτοβουλία του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων για την διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα την περασμένη Τρίτη με την ομάδα του Α.Ο. Καλαμπάκας, στο πλαίσιο του οποίου συγκεντρώθηκαν προϊόντα για το φιλόπτωχο ταμείο της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων. Από την πλευρά Ένωσης υπήρξε συνεισφορά, προσφέροντας τρόφιμα για την διανομή τους σε οικογένειες της περιοχής.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Ένωση συνχαίρει την προσπάθεια του συναδέλφου και μέλους μας Θωμά Τζιωρτζιώτη που μέσω του νεοσύστατου συλλόγου «ΜοιράΖΩμαι» προσπαθεί να κάνει τις μέρες των εορτών λίγο καλύτερες σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό προσφέρθηκαν στο σύλλογο προϊόντα για να διανεμηθούν καταλλήλως.

 Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζονται οι ευχαριστίες στις εταιρείες «Κουρεμένος Γεώργιος Α.Ε.» και «Μύλοι Γεωργανάδων- Αφοι Κ. Τσιόγκα Ο.Ε.» που υποστήριξαν τις συγκεκριμένες δράσεις.

Κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην βοήθεια των συμπολιτών μας και ειδικά με την ενεργή συμμετοχή των αστυνομικών, που αφουγκράζονται τις ανάγκες και αποδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του σώματος, πάντα έχουν τη στήριξη της Ένωσης μας!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.