Κοινή δήλωση – στήριξη στο Αθλητικό Νομοσχέδιο

Οι πρόεδροι των τεσσάρων Θεσσαλικών ΝΟΔΕ υποστηρίζουν σε σχετική ανακοίνωση ότι το Αθλητικό Νομοσχέδιο κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας συμβάλλει στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας και προσαρμόζει το Δίκαιο της χώρας μας στο Κοινοτικό Κεκτημένο

Σε κοινή δήλωση στήριξης στο αθλητικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης απηύθυναν οι τέσσερις Θεσσαλικές ΝΟΔΕ της ΝΔ και συγκεκριμένα οι πρόεδροι κ.κ. Κώστας Τρέλλης, Λάμπρος Τσιούκης, Χρήστος Καπετάνιος και Δημοσθένης Νταόπουλος.

Όπως υπογράμμισαν οι τέσσερις πρόεδροι το Αθλητικό Νομοσχέδιο κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας συμβάλλει στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας και προσαρμόζει το Δίκαιο της χώρας μας στο Κοινοτικό Κεκτημένο.

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, έχουν φέρει προς ψήφιση στη Βουλή επιτελικές αρμοδιότητες και κυρωτικά άρθρα. Αποδεικνύουν έτσι, ότι αυτή η κυβέρνηση μένει συνεπής σε μια προσπάθεια εξυγίανσης και μεταρρυθμίσεων που προάγουν την Ισχυρή Ανάπτυξη. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει προς ψήφιση κανόνες, μακριά από ένα σύστημα αρμοδιοτήτων που αγκυλώνεται από ιδιωτικά συμφέροντα και σχέσεις εξάρτησης.     Προσυπογράφουμε τη δημόσια πολιτική που επιχειρεί να εφαρμόσει τη θεωρητική γνώση με καλές πρακτικές.

Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση της ΝΔ για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, για την πειθαρχία, τον έλεγχο, την προαγωγή του ολυμπιακού ιδεώδους.

Θλιβόμαστε για όλους εκείνους που χολώνουν για την απώλεια της ισοβιότητάς τους στις διοικήσεις των ομοσπονδιών.

Στηρίζουμε την καινοτόμο νομοθέτηση, στηρίζουμε την αλλαγή, την εξέλιξη, που τολμά να πλήξει ό,τι παρασιτογόνο απεμπολεί το αθλητικό ιδεώδες.», αναφέρεται μεταξύ των άλλων στη σχετική ανακοίνωση.