Κεντρίζει τα βλέμματα η έκθεση Ζωγραφικής του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας «Αμφίων» 

Άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής η αυλαία της έκθεσης Ζωγραφικής του Μουσικού Συλλόγου Αμφίων Φαρκαδόνας. Σύμφωνα με την «Krini Live» που κάλυψε αποκλειστικά την εκδήλωση η έκθεση εγκαινιάστηκε παρουσία φίλων και μελών του Συλλόγου σε χώρο έναντι των γραφείων του Μουσικού Συλλόγου, (Ν.Πλαστήρα 17) παρουσιάζοντας έργα του Εικαστικού Γιάννη Χριστάκη αλλά και μελών του Συλλόγου που συμμετείχαν στο Τμήμα Ζωγραφικής του Συλλόγου.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά όμορφη έκθεση στην οποία παρουσιάζονται ενδιαφέροντα έργα που κεντρίζουν την προσοχή. Άτομα κάθε ηλικίας που συμμετείχαν στο Τμήμα Ζωγραφικής αποτύπωσαν στον καμβά μοναδικές εικόνες, άλλοτε φανταστικές αλλά κι άλλοτε της καθημερινότητας και το αποτέλεσμα υπήρξε εξαιρετικά όμορφο.

Μέσα από τα έργα του, τόσο ο εικαστικός κ. Χριστάκης, όσο και οι συμμετέχοντες του τμήματος, παρουσιάζουν πρόσωπα και τοπία, αλλά κι άλλες μοναδικές εικόνες από την καθημερινότητα και τις εργασίες των ντόπιων, μεταφέροντας με το πινέλο και την μπογιά, αυτά που είδαν με τα μάτια του, ή εκείνα που σκιαγραφήθηκαν στην φαντασία τους.

Άφησαν ελεύθερους τους εαυτούς τους και το ταλέντο τους και μεγαλούργησαν κεντρίζοντας τα βλέμματα όλων εκείνων που βρέθηκαν στην έκθεση για να την θαυμάσουν.

Τις ευχαριστίες τους στο εικαστικό αλλά και στα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στο Τμήμα Ζωγραφικής μετέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Βάσω Μπασιάκου.

«Η δουλειά του κ. Χριστάκη, όσο και των μελών του τμήματος είναι υποδειγματική και τέλεια. Πραγματικά επισκεπτόμενος κανείς την έκθεση θα θαυμάσει μοναδικά έργα, που φιλοτεχνήθηκαν με ταλέντο και αγάπη, με φαντασία και μεράκι. Νιώθουμε υπερήφανοι και υποκλινόμαστε στο ταλέντο τους. Ο Σύλλογος για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσει την δράση με την δημιουργία νέου τμήματος Ζωγραφικής, στο οποίο οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται», σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μπασιάκου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά και γηια 10 ημέρες από τις 06:00 μ.μ. και αποτελεί την πρώτη εκδήλωση του «Αμφίων» για την φετινή σεζόν και πλέον θα δώσει τη σκυτάλη σε νέες πολύμορφες εκδηλώσεις.