Κατοχύρωσε ήδη την προεδρία του Αχλαδοχωρίου ο Βασίλης Κουτσοδήμος

Ο Βασίλης Κουτσοδήμος είναι ο μοναδικός που προσήλθε στο Πρωτοδικείο Τρικάλων και κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία χωρίς να έχει αντίπαλο

Πρόεδρος από την παρούσα φάση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο νυν πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Αχλαδοχωρίου και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρεία του χωριού Βασίλης Κουτσοδήμος.

Ο Βασίλης Κουτσοδήμος είναι ο μοναδικός που προσήλθε στο Πρωτοδικείο Τρικάλων και κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία χωρίς να έχει αντίπαλο. Κι αυτό γιατί οι κάτοικοι του χωριού σεβάστηκαν το έργο χρόνων, την προσφορά στο χωριό σε όλα τα επίπεδα. Ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό που εκτιμήθηκε από το σύνολο των κατοίκων, οι οποίοι για μια ακόμη δημοτική περίοδο αποφάσισαν να μην σταθούν εμπόδιο με μια άλλη υποψηφιότητα, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για την λήψη της προεδρίας.

Σαφώς η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι δεδομένη γιατί στο πρόσωπό του βλέπουν τη δυναμικότητα και το θάρρος να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα. Βλέπουν τον άνθρωπο που αγωνίζεται με θάρρος για το χωριό του και δεν δίστασε να τα βάλει πολλές φορές με παράγοντες του Δήμου Φαρκαδόνας, στις περιπτώσεις που αντιλαμβανόταν ότι τα ζητήματα του χωριού δεν έβρισκαν αποδέκτες.

Για όλα αυτά η εκτίμηση των κατοίκων είναι έκδηλη και η προεδρία για τον ίδιο δεδομένη πλέον…