«ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ 11-22»: Για μια εβδομάδα 50% έκπτωση στα μπουφάν «emerson» και «Basehit»

Από την Τρίτη 1 Οκτώβρη κι ως τις 5 του ίδιου μήνα, το κατάστημα μας προσφέρει όλα τα γυναικεία και ανδρικά μπουφάν επώνυμων εταιριών σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές

Μπορεί οι ημέρες που διανύουμε μέχρι και σήμερα να είναι θερμές. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα μας τα «χαλάσει» ο καιρός, κάνοντας μας ξαφνικά να βάλουμε στις ντουλάπες τα καλοκαιρινά και να ντυθούμε φθινοπωρινά. Φυσικά ο χρόνος περνά γρήγορα και ο χειμώνας δεν θα αργήσει να έρθει, κάνοντας μας να ντυθούμε ζεστά.

Το κατάστημα «ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ 11-22» κι αυτή τη σεζόν έρχεται να μας βοηθήσει και να μας προετοιμάσει διανύωντας το φθινόπωρο και βαδίζοντας προς το χειμώνα .

Από την Τρίτη 1 Οκτώβρη κι ως τις 5 του ίδιου μήνα, το κατάστημα μας προσφέρει όλα τα γυναικεία και ανδρικά μπουφάν επώνυμων εταιριών και συγκεκριμένα «emerson» και «Basehit» με έκπτωση 50%.

Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα και να επωφεληθείτε των εκτπωσιακών τιμών και να ντυθείτε με τα αγαπημένα σας μπουφάν.

Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή από τις 9:00-14:00 μ.μ. και από τις 17:00 έως 21 μ.μ. και Τρίτη – Πέμπτη Σάββατο από τις 9:00 έως τις 15:00 μ.μ.

Το κατάστημα βρίσκεται επί της Πλατείας Παλαιού Δεσποτικού και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2431076800.

Κάποια από τα μπουφάν θα τα βρείτε και στο site της επιχείρησης www. Karakikes.com.gr