Οι ιδιοκτήτες σε καθημερινή βάση φροντίζουν να προσφέρουν ψητά της ώρας ενώ για τις ημέρες Παρασκευής και Σάββατου το κατάστημα διαθέτει λαχταριστές και ασυναγώνιστες σε νοστιμιά σούβλες.

Καλοκαιρινό στέκι για τους καλοφαγάδες αποτελεί η ταβέρνα – μεζεδοπωλείο Σαμπαλιώτη στους Γεωργανάδες Τρικάλων. ένα ευχάριστος και άκρως καλοκαιρινός χώρος που τον προτιμούν εκατοντάδες συνδημότες μας κι όχι μόνο. Καλοκαιρινό στέκι για τους κατοίκους των χωριών της δημοτικής ενότητας Οιχαλίας αλλά και γενικότερα όλων των κατοίκων του Δήμου Φαρκαδόνας και ευρύτερα αποτελεί εδώ και αρκετό διάστημα τώρα η ταβέρνα «Σαμπαλιώτη» στους Γεωργανάδες Τρικάλων. Το κατάστημα εστίασης λειτουργεί δίπλα από το πρατήριο της οικογένειας Σαμπαλιώτη σε ένα άκρως φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον. Οι ιδιοκτήτες της νέας επιχείρησης φροντίζουν για το καλύτερο και την εξυπηρέτηση των πελατών με ένα πλούσιο γαστρονομικό μενού, με πολλά πιάτα της ώρας που διακρίνονται για την νοστιμιά και την αγνότητα, μιας και τα προϊόντα είναι ντόπια και ολόφρεσκα από τοπικούς παραγωγούς. Σε καθημερινή βάση φροντίζουν να προσφέρουν ψητά της ώρας ενώ για τις ημέρες Παρασκευής και Σάββατου το κατάστημα διαθέτει λαχταριστές και ασυναγώνιστες σε νοστιμιά σούβλες.

Μόνοι ή με παρέα, αυτό το καλοκαίρι μπορούμε και έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις νοστιμιές που μας προσφέρει η ταβέρνα «Σαμπαλιώτη». Μοναδικά ψητά, συνοδευόμενα με καλό και ντόπιο κρασάκι και παγωμένη μπύρα.

Στο χώρο λειτουργεί και παιδική χαρά για παιχνίδι και διασκέδαση των μικρών παιδιών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2433061310