Κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ από τον Αχιλλέα Κανταρτζή

Στην διάρκεια της κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης στη Φαρκαδόνα κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ στις 7 Ιουλίου, που είναι ο πραγματικός αντίπαλος το σημερινού δρόμου των μονοπωλίων, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, που υπηρετούν όλα τα άλλα κόμματα

«Οι αγροτοκτηνοτρόφοι, οι εργατοϋπάλληλοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες να μην παρασυρθούν από το παραμύθι της «μεταμνημονιακής εποχής» και της «δίκαιης ανάπτυξης» του ΣΥΡΙΖΑ ή της «βιώσιμης ανάπτυξης» που υποστηρίζει η ΝΔ, τα οποία δεν αντέχουν καμία σύγκριση και καταρρίπτονται από αυτά που καθημερινά βιώνουν τα εργατικά – λαϊκά στρώματα. Για όλους μας παρόντα είναι τα προβλήματα, τα συνεχή χτυπήματα, η ανασφάλεια διότι ουδέποτε εξαλείφθηκαν οι αιτίες που μας οδήγησαν εδώ.».

Με τα παραπάνω λόγια άνοιξε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Φαρκαδόνα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, κ. Αχιλλέας Κανταρτζής.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ μίλησε στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας, εκτοξεύοντας κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στην ΝΔ αλλά και στα κόμματα, που στήριξαν τις μνημονιακές πολιτικές.

«Να μην δώσει ο λαός μας «συγχωροχάρτι» σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θεωρώντας ότι έτσι θα τιμωρήσουν το ΣΥΡΙΖΑ γιατί όλα αυτά τα κόμματα θα εξακολουθήσουν την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, αξιοποιώντας την τεράστια διευκόλυνση που τους έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τους αντιλαϊκούς νόμους που και αυτός ψήφισε. Επίσης να μην σκορπίσουν την ψήφο τους σε κόμματα – αναχώματα, «μιας χρήσης», που αφού διεκπεραιώσουν το ρόλο του στηρίγματος και της εκτόνωσης, χάνονται ή ενσωματώνονται στο κόμμα ή στα κόμματα απ’ τα οποία προήλθαν. Και έχουμε την εμπειρία των Ποτάμι, Ένωσης Κεντρώων, ΑΝΕΛ και πρόκειται να γίνει με το ακροδεξιό κόμμα της Ελληνικής Λύσης όπως και με το ΜΕΡΑ25 του Βαρουφάκη.», ανέφερε ο κ. Κανταρτζής.

Κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ στις 7 Ιουλίου, που είναι ο πραγματικός αντίπαλος το σημερινού δρόμου των μονοπωλίων, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, που υπηρετούν όλα τα άλλα κόμματα, ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφορές τους.

«Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι σας. Κάντε την υπόθεσή σας. Για να μπορούμε το βράδυ των εκλογών να τονώσουμε την αισιοδοξία του λαού μας, να δυναμώσουμε τους αγώνες, για να πάρουμε δύναμη που θα επιστρέφει κάθε μέρα στο λαό. Για να φωτίσουμε επιτέλους το δικό μας δρόμο, το δρόμο του λαού, με την εξουσία στα χέρια του».