Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας στη Φαρκαδόνα

Στις φλόγες τυλίχτηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οικία, στην οποία διέμενε μόνη μια ηλικιωμένη γυναίκα που από το απόγευμα της Τρίτης έμεινε χωρίς σπίτι

Κόποι μιας  ζωής έγιναν στάχτη στη Φαρκαδόνα. Αργά το απόγευμα της Τρίτης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία που διέμενε μόνη μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με την «KriniLive.gr» όλα ξεκίνησαν αργά σήμερα το απόγευμα. Ιδιοκτήτρια η οποία ζει μόνη στην οικία, καθώς τα παιδιά της, κατά πληροφορίες, δεν ζουν στην περιοχή της Φαρκαδόνας, περίοικοι, είδαν να βγαίνουν φλόγες πυκνοί καπνοί από την οικία που απέχει λίγα μόλις μέτρα από το κέντρο της Φαρκαδόνας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οχήματα της οποίας κατέφτασαν άμεσα από το Κλιμάκιο της Οιχαλίας. Δυστυχώς όμως ήταν αργά καθώς οι φλόγες είχαν καταστρέψει στην πλειονότητα το κτίριο. Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να τιθασεύσουν τις φλόγες, να κατασβήσουν τη φωτιά για να μην επεκταθούν σε γειτονικά σπίτια.

Λίγη ώρα αργότερα η πυρκαγιά είχε σβηστεί, δυστυχώς όμως το σπίτι δεν κατάφερε να σωθεί. Η ηλικιωμένη για σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα διαμείνει σε συγγενικά της πρόσωπα, μέχρι να βρεθεί χώρος για να στεγαστεί.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνούν οι Πυροσβεστικές Αρχές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.