Την τελευταία εβδομάδα δεν υπάρχει τηλεοπτικό σήμα σε ένα μεγάλο μέρος του χωριού σε κανάλια τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας προκαλώντας τα δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων

Έντονα παράπονα δεν εκφράζονται την τελευταία εβδομάδα μονάχα από τους κατοίκους του Γριζάνου σχετικά με το τηλεοπτικό σήμα. Κάτι ανάλογο μεταφέρεται κι από τους κατοίκους του Ζάρκου, όπου σε ένα μεγάλο μέρος του χωριού στο κέντρο και στην ανατολική πλευρά του χωριού, χάνεται για πολλές ώρες της ημέρας και της νύχτας το τηλεοπτικό σήμα στην πλειονότητα των τηλεοπτικών σταθμών. Οι κάτοικοι του Ζάρκου δηλώνουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του 24ωρου έχουν πρόσβαση μονάχα στα κρατικά κανάλια ενώ στην πλειονότητα των πανελλαδικής εμβέλειας καναλιών δεν υπάρχει σήμα. Το μεγαλύτερο μέρος του χωριού δεν έχει πρόσβαση στα κανάλια τοπικής και Θεσσαλικής εμβέλειας, εκφράζοντας τα παράπονα και ζητώντας άμεσα από τους εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας αλλά και από το Δήμο Φαρκαδόνας να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα που προκύπτει.

Ανάλογα προβλήματα είχαν προκύψει και το χειμώνα τα οποία επιλύθηκαν, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός της επανάληψης του φαινομένου, ειδικά την παρούσα στιγμή που η μόνη ψυχαγωγία προέρχεται μέσω των τηλεοπτικών δεικτών.

KRINI LIVE