Ισόπαλο το σκορ μεταξύ παλαίμαχων Οιχαλίας και Δασκάλων

Μετά τη χθεσινή ισοπαλία η ομάδα των δασκάλων προηγείται στη βαθμολογία με 22 βαθμούς αήττητη και ακολουθεί η Οιχαλία με 19 βαθμούς κι έναν αγώνα λιγότερο

Στις ποδοσφαιρικές επάλξεις βρέθηκαν οι παλαίμαχοι των ομάδων της Οιχαλίας και των Τρικαλινών Δασκάλων συμμετέχοντας στο αγώνα ποδοσφαίρου της τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου του Τρικαλινού Πρωτοθλήματος. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Κρήνης και το ντέρμπι έληξε ισόπαλο για τις δυο ομάδες 2-2.

Η ομάδα των δασκάλων ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε με 0-2, με γκολ των Παπαδάκου και Τάμπα.
Η Οιχαλία μείωσε με τον Ρίζο πέντε λεπτά πριν τη λήξη και ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μαυρίκου στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Μετά τη χθεσινή ισοπαλία η ομάδα των δασκάλων προηγείται στη βαθμολογία με 22 βαθμούς αήττητη και ακολουθεί η Οιχαλία με 19 βαθμούς κι έναν αγώνα λιγότερο.
Δάσκαλοι: (Νταούλας), Κολέτσιος, Γκαραβέλας, Καραγιώργος, Ραπτοτάσιος, Τρικάλης, Μπούνας, Τσέλιος, Τάμπας, Μπρισίμης, Καραΐσκος, Παπαδάκος. Έπαιξαν και οι Αυγέρης και Μαυρίκος.
Οιχαλία: Ζαφείρης, Θεοχάρης, Μαίος, Χασιώτης Γ., Μιχαήλ, Μακρής, Μπάκος, Βισβίκης, Ρίζος, Γαλάνης, Αγγελάκης Μ. Έπαιξαν και οι Χριστοδούλου, Καρράς, Φιλιππίδης, Ζιώγκος, Κυρίτσης, Οικονόμου και Σακελλαρίου.