Ξεκίνησαν οι παραγγελίες στο παραδοσιακό Κρεοπωλείο «Φάρμα Μπούσιος» στη Φαρκαδόνα

Χριστουγεννιάτικη περίοδος χωρίς παραγγελίες και αγορές από το Κρεοπωλείο «Φάρμα Μπούσιος» δεν γίνεται. Και πως άλλωστε όταν τα κρέατα και τα παρασκευάσματα του καταστήματος είναι εγγυημένης ποιότητας, προερχόμενα από την φάρμα της οικογένειας και τοπικούς κτηνοτρόφους.

Και σ’ αυτές τις γιορτές το παραδοσιακό κρεοπωλείο «Φάρμα Μπούσιος» προσκαλεί τους καταναλωτές να γιορτάσουν από κοινού και να γευτούν ασυναγώνιστης ποιότητας κρεατικά, που διακρίνονται για την ποιότητα και την νοστιμιά τους.

Και πως άλλωστε, όταν η πλειονότητα των κρεατικών, προέρχονται από ζώα που εκτρέφονται στην φάρμα της οικογένειας στο Ζάρκο Τρικάλων με απολύτως παραδοσιακό και πατροπαράδοτο τρόπο και μέθοδο που μόνο οι μεγαλύτεροι της οικογένειας γνωρίζουν.

Το κρεοπωλείο της «Φάρμα Μπούσιος», εδρεύει στη Φαρκαδόνα, όπισθεν του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και διαθέτει γκάμα κρεατικών.

Τα κρέατα διακρίνονται για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους, αποτελούν πλέον πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Με σεβασμό στην ποιότητα, την αγάπη για την κτηνοτροφία, το κατάστημα και οι υπεύθυνοι, δηλώνουν πανέτοιμοι και σε αυτές τις γιορτές να εξυπηρετήσουν όλες τις απαιτήσεις οικογενειακές, αλλά και των επιχειρήσεων της περιοχής μας, προμηθεύοντας με ντόπια κρέατα ασυναγώνιστης ποιότητας και τιμών. Το κατάστημα με σεβασμό στο καταναλωτή είναι καθημερινά δίπλα του, φιλοδοξώντας και καταφέρνοντας από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του να κατακτήσει τις καρδιές όλων των καταναλωτών της Φαρκαδόνας και των κοινοτήτων της.

Και σε αυτές τις γιορτές αρχής γενομένης από τα Χριστούγεννα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κρεοπωλείο Μπούσιου της Φαρκαδόνας. Χοιρινά, Αρνιά, Μοσχάρι, Πρόβατο, κοτόπουλα και λουκάνικα, είναι μόνο η αρχή. Γιατί οι δημιουργίες που έρχεται να προβάλει το κρεοπωλείο αποτελούν εκπλήξεις που πρέπει αν τις δει κανείς από κοντά με μια απλή επίσκεψη!!!