Την ευχή, το μήνυμα της Αναστάσεως, να φέρει άνοιξη στις ψυχές όλων των ανθρώπων, ευημερία και πρόοδο σε κάθε τομέα αλλά ταυτόχρονα και στον τόπο μας, μεταφέρουν οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης Θεοδώρου που δραστηριοποιείται στο χώρο του Αλουμινίου και του Σιδήρου.

Με αφορμή την εορτή του Πάσχα, εύχονται σ’ όλο τον κόσμο του Δήμου Φαρκαδόνας, της Θεσσαλίας και ευρύτερα, στους συνεργάτες και φίλους, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.

Η επιχείρηση Θεοδώρου ειδικεύεται εδώ και χρόνια στην κατασκευή, βαφή και τοποθέτηση κουφωμάτων και κάγκελων αλουμινίου καθώς και στα παραδοσιακά κάγκελα από μασίφ σίδερο.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε πλήρη οργάνωση μονταρίσματος, βαφής και συγκόλλησης του αλουμινίου και σιδήρου.

Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών – σιδηροκατασκευών που έχει αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο των κατασκευών αποτελεί εγγύηση για την δουλειά και το όνομα της επιχείρησης.

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα συστατικά της πετυχημένης μας πορείας και οι πελάτες μας  αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας.

Θεοδώρου Κουφώματα αλουμινίου και Σιδηροκατασκευές Γριζάνο, Τρικάλων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2433051221 και 6974865839. E-mail: theodorous@yahoo.gr Υπεύθυνος: Θεοδώρου Σωκράτης. Διαδικτυακή σελίδα: www.theodorous.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *