Όλοι οι δρόμοι και το φετινό Πάσχα οδηγούν στο Κρεοπωλείο “Φάρμα Μπούσιος” για Ντόπιο Αρνί – Κατσίκι και λοιπά κρεατικά

0

Το αρνί, το κατσίκι, το κοκορέτσι και τα διάφορα άλλα είδη κρεατικών που θα στολίσουν το γιορτινό τραπέζι, φέρουν την υπογραφή και την σφραγίδα της άριστης ποιότητας του Κρεοπωλείου της Φάρμας Μπούσιου που εδρεύει στην Φαρκαδόνας και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει την πολυπληθή πελατεία του και σε αυτή την γιορτινή περίοδο.

Ήδη και με αφορμή το Πάσχα το κρεοπωλείο ξεκίνησε εδώ και αρκετό διάστημα να δέχεται παραγγελίες για τον Πασχαλινό οβελία αλλά και για κεμπάπ και κοκορέτσι. Όλα τα κρέατα της επιχείρησης είναι ντόπια και διακρίνονται για την ποιότητα, καθώς εκτρέφονται στην Φάρμα Μπούσιος, που βρίσκεται στο Ζάρκο. Η επισκεψιμότητα των καταναλωτών είναι έντονη αρκετές ημέρες τώρα, καθώς όλοι αναγνωρίζουν την ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει το κατάστημα. Προϊόντα που κάνουν την διαφορά αλλά ταυτόχρονα στηρίζουν και την τοπική κτηνοτροφία.

Η επιχείρηση δηλώνει πανέτοιμη να εξυπηρετήσει το καταναλωτικό κοινό, προσφέροντας τα προϊόντα της σε δελεαστικές και ασυναγώνιστες τιμές.

Μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο το κρεοπωλείο θα βρίσκεται ανοιχτό για να εξυπηρετήσει όλους τους καταναλωτές, ντόπιους αλλά και επισκέπτες που επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα στην περιοχή μας.

Για παραγγελίες ή πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2433022751 & 6982021437.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *