Οι ΕΒΕ της Φαρκαδόνας συντονίζονται για να μεταφέρουν τα προβλήματα σε βουλευτές και τοπικές Αρχές


Σκεπτικισμός και αγωνία ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μελών της Ένωσης Επαγγελματιών Φαρκαδόνας και Περιχώρων. Η γενική συνέλευση διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής, μία μόλις εβδομάδα μετά από την έκτακτη συνέλευση του Οργάνου, προκειμένου να συζητηθούν τα οξυμένα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι επαγγελματίες της Φαρκαδόνας και της ευρύτερης περιοχής μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Στην γενική συνέλευση το παρών πέραν των άλλων έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Τρικάλων, Βαγγέλης Αγγελάκης, ο οποίος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των συναδέλφων, καταγράφοντας επιπλέον την αγωνία όλων αυτών των ανθρώπων που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τις περιουσίες χρόνων και δυο μήνες μετά δεν μπορούν αν λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους, εξαιτίας των εκτεταμένων καταστροφών.

Οι επαγγελματίες κατά την γενική συνέλευση περιέγραψαν την τρέχουσα κατάσταση και τα προβλήματα που συναντούν. Μέχρι στιγμής, δυο και πλέον μήνες μετά τις πλημμύρες οι επαγγελματίες βαδίζουν στα τυφλά, χωρίς να δοθούν σαφείς απαντήσεις από την πολιτεία για τις αποζημιώσεις αλλά και την διευθέτηση των προβλημάτων, ώστε να επαναλειτουργήσουν.

Πρόταση των ΕΒΕ Φαρκαδόνας και των περιχώρων, ήταν η εκ νέου πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης, στην οποία θα προσκληθούν οι τοπικοί βουλευτές, παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Φαρκαδόνας, προκειμένου να μεταφερθούν τα προβλήματα και να δοθούν σαφείς απαντήσεις.