Κέντρο Χρώματος “Ξυλεία Σακελλαρίου” στην είσοδο του Κλοκοτού – Τα πάντα για τον Ελαιοχρωματισμό του χώρου μας

0

Τα πάντα στα Χρώματα (μπογιές) σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές από την επιχείρηση Σακελλαρίου λίγο μετά την είσοδο του Κλοκοτού

Η ανοιξιάτικη καλοκαιρία αλλά και οι γιορτές του Πάσχα, από τις οποίες απέχουμε μια ανάσα, ωθούν τους περισσότερους από εμάς, να προβούμε σε εργασίες ελαιοχρωματισμού των οικιών μας, αλλά και των επιχειρήσεων μας.

Εργασίες που πέραν της αισθητικής πλευράς προσφέρουν άλλη δυναμική και ομορφιά στο χώρο μας, εξωτερικό ή εξωτερικό και φυσικά συμβαδίζουν με την άνοιξη και το γιορτινό τοπίο.

Οι ανοιξιάτικοι μήνες έχουν ταυτιστεί με τους ελαιοχρωματισμούς, κι εμείς με την ποιότητα, την ποικιλία και τις ασυναγώνιστες τιμές που προσφέρει στα χρώματα η επιχείρηση «Εμπορίας και Επεξεργασίας Ξύλου Παντός Τύπου, Οικοδομικών Υλικών και Χρωμάτων Σακελλαρίου».

Η εταιρία συνεργάζεται με επώνυμες εταιρίες προσφέροντας τις λύσεις που επιθυμούμαι. Λύσεις συμφέρουσες που θα αλλάξουν την άποψη του σπιτιού και της επιχείρησης και θα κεντρίζουν την προσοχή όλων.

Η επιχείρηση εξυπηρετεί ιδιώτες και επαγγελματίες. Εδρεύει και λειτουργεί στο 22ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την είσοδο του Κλοκοτού. Λειτουργεί σε καθημερινή βάση Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Τηλέφωνο επικοινωνίας και πληροφοριών 2433061026 και 6945031483.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *