Ικανοποιητική συμμετοχή και ικανοποιητικά αποτελέσματα στους Ταξιάρχες

Αρνητικά στο σύνολο τους 46/46 τα Rapid Tests που διενεργήθηκαν σήμερα στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων

Στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων στην δημοτική κοινότητα Ταξιαρχών βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο Τρικαλινό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την διενέργεια τεστ ανίχνευσης για το κορονοϊό.

Τα τεστ διενεργήθηκαν στο πρώην δημοτικό κατάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την κοινότητα Ταξιαρχών με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «ΚΡΗΝΗ LIVE», ο φακός της οποίας παραβρέθηκε στο σημείο διεξαγωγής η συμμετοχή κρίθηκε ικανοποιητική. Στο χώρο του πρώην δημαρχείου Πελινναίων προσήλθαν 46 άτομα τα οποία υποβλήθηκαν σε τεστ και τα οποία προέκυψαν στο σύνολο τους αρνητικά.

Τις ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον ΕΟΔΥ και την συντονίστρια των ΚΟΜΥ, συντοπίτισσα γιατρό, κα Δήμητρα Νάτσινα, εξέφρασε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Αχιλλέας Νίκου. Όπως εξήγησε είναι η πρώτη φορά που διενεργείται μια τέτοια πρωτοβουλία στο χωριό, αναγκαία για την ασφάλεια των συντοπιτών του, αλλά και για την εξέταση της πορείας του ιού στο χωριό.

Τα τεστ για covid-19 συνεχίζονται αύριο Παρασκευή στα χωριά της Νομής και του Γριζάνου τις ώρες 11 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.