Η Σοφία Σακοράφα κοντά στους σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας

Η βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 κα Σοφία Σακοράφα επισκέφτηκε το Ζάρκο, την Φαρκαδόνα και το Γριζάνο σχηματίζοντας πλήρη εικόνα για τις ζημιές και τις ανάγκες των σεισμοπαθών

Στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας που επλήγησαν από τους μεγάλους σεισμούς περιόδευσε η Η’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κα Σοφία Σακοράφα.

Η Τρικαλινή στην καταγωγή βουλευτής του ΜΕΡΑ25 από την έναρξη της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή μας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τους συνεργάτες της και την ίδια να έρχονται σε επαφή και επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς. Θέλησε να έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση, αποφασίζοντας να επισκεφτεί αρχικά το Ζάρκο, μετέπειτα την Φαρκαδόνα και το Γριζάνο.

Την κα Σακοράφα στο Ζάρκο υποδέχτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χ. Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σ. Αγναντης, η δημοτική σύμβουλος κα Ελένη Στεργίου Μπότη καθώς και κάτοικοι.

Από κοινού την ενημέρωσαν για την κατάσταση και τα προβλήματα που παρατηρούνται ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τη μεταφορά του δημοτικού σχολείου αλλά και τις εργασίες που εκτελούνται στο χώρο που θα φιλοξενηθούν τα κοντέινερ.

Λίγο αργότερα η κα Σακοράφα επισκέφτηκε Φαρκαδόνα και Γριζάνο όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί εκεί από τους προέδρους κ Θάνο Κούτσικο και κα Ευανθία Κακαδιάρη.

Η κα Σακοράφα εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη στους πληγέντες, τονίζοντας ότι η ίδια αλλά και το ΜΕΡΑ25 θα παρακολουθεί στενά το θέμα και θα ασκεί πιέσεις για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και των σεισμόπληκτων.