Η προεκλογική ομιλία της υποψήφιας δημάρχου Ελένης Χαλβατζά στην Οιχαλία – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα ενθουσιασμού και με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου από την Οιχαλία και τα γύρω χωριά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κεντρική ομιλία της υποψηφίας δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» κα Ελένη Χαλβατζά.

Κάτοικοι της Οιχαλίας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την υποψήφια δήμαρχο, φωνάζοντας δυνατά για να ακουστεί από άκρη σε άκρη της Οιχαλίας, σε κάθε σημείο του Δήμου Φαρκαδόνας, ότι οι δημότες της ευρύτερης περιοχής, ζητούν στο τιμόνι της διοίκησης του τοπικού ΟΤΑ, μια δυναμική γυναίκα, μια γυναίκα δήμαρχο που θα νοικοκυρέψει την έδρα και τις τοπικές κοινότητες.

Συγκινημένη από την παρουσία του κόσμου η κα Χαλβατζά, ευχαρίστησε όλους για την δυναμική παρουσία τους, λέγοντας η συμμετοχή τους στην συγκέντρωση, επιβεβαιώνει την προσπάθεια που ξεκίνησε προ μηνών και θα έχει συνέχεια. Μια προσπάθεια που την προσεχή Κυριακή θα έχει νικηφόρα αποτελέσματα για το συνδυασμό «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση».

Αρχικά η υποψήφια δήμαρχος κα Ελένη Χαλβαντζά αναφέρθηκε στο συνδυασμό της, επισημαίνοντας ότι οι άνθρωποι του «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» είναι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας που τους συναντούμε καθημερινά γύρο μας, που έμαθαν να αγωνίζονται, να διεκδικούν και να νικούν. Το απέδειξαν και θα το αποδείξουν με τη νίκη του συνδυασμού στις προσεχείς εκλογές.

Ταυτόχρονα στάθηκε στη γνώση, στη βούληση, την ηθική νομιμοποίηση για την εφαρμογή του προγράμματος του συνδυασμού. Άμεσος στόχος ο συνδυασμός σε συνεργασία με τους δημότες να πορευτούν προοδευτικά γυρίζοντας σελίδα…

«Έφτασε η ώρα» είπε, «έφτασε η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα στο παλιό, να ακολουθήσουμε νέο δρόμο, να κάνουμε πράξη όλα όσα έχουμε οραματιστεί».

Τέλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την Κυριακή 26 Μάη, «γυρίζουμε την πλάτη μας, βάζουμε τέρμα στις επιλογές του παρελθόντος. Ανοίγουμε το δρόμο για την προοδευτική αλλαγή με όλες τις υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις του Δήμου».