Οι Πελινναίοι θα κάνουν πράξη την υπόσχεση και θα στηρίξουν ομαδικά την Ελένη Χαλβατζά

Η υποψήφια δήμαρχος πραγματοποίησε σειρά δυναμικών επισκέψεων σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων με τους κατοίκους να την υποδέχονται με άκρως εγκάρδιο τρόπο, βλέποντας στο πρόσωπο της την μελλοντική δήμαρχο

Δυναμική παρουσία έδωσε το βράδυ της Κυριακής η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κινήση» κα Ελένη Χαλβατζά.

Η υποψήφια δήμαρχος πραγματοποίησε σειρά δυναμικών επισκέψεων σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων με τους κατοίκους να την υποδέχονται με άκρως εγκάρδιο τρόπο, βλέποντας στο πρόσωπο της την μελλοντική δήμαρχο.

Η κα Χαλβατζά χαιρέτισε έναν προς έναν τους κατοίκους, κάτι αντίστοιχο που συνέβη και με τους υποψηφίους δημοτικούς της συμβούλους, που μαζί με την ίδια είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια πρώτη κουβέντα γύρω από το πρόγραμμα του συνδυασμού για το οποίο θα μιλήσουν στις προεκλογικές εμφανίσεις που ξεκινούν για το συνδυασμό την ερχόμενη Πέμπτη.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό και η ατμόσφαιρα άκρως ελπιδοφόρα για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου.

Πλέον η υποψήφια δήμαρχος, όσο και οι συνεργάτες της εκφράζουν την βεβαιότητα της εισόδου στη Δεύτερη Κυριακή, που θα δώσει το νικηφόρο αποτέλεσμα για την μετάβαση του Δήμου σε γυναικεία χέρια.

Εξάλλου αυτό διαφάνηκε και στις δυναμικές συγκεντρώσεις στα χωριά των Σερβωτών, της Νομής, των Ταξιαρχών, του Πετροπόρου και των Γεωργανάδων.

Μια παρουσία ισχυρή, όπως θα είναι ισχυρό και το εκλογικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ίδια και το συνδυασμό της.

Δείτε εικόνες από τα Σερβωτά, τη Νομή και τη Φανερωμένη όπως τις κατέγραψε ο φακός του ΚΡΗΝΗ LIVE!