Η ομάδα Ρομποτικής των Τρικάλων προκρίθηκε στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος FLL 2023 – SUPERPOWERED

Πιστή στην παράδοση των επιτυχιών και φέτος, η ομάδα Ρομποτικής της πόλης μας RobotExperts προκρίθηκε στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρομποτικής FLL 2023 – SUPERPOWERED.

Η προκριματική φάση διεξήχθη στον Βόλο, όπου η ομάδα των RobotExperts συμμετείχε με επιτυχία σε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού. Κατέκτησε την πρώτη θέση στο Robot Game, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, και έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακότατο, σε σύλληψη και υλοποίηση, καινοτόμο project, που αφορούσε την ασύρματη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων εν κινήσει – ιδέα που τα παιδιά της ομάδας είχαν παρουσιάσει και στον Δήμαρχο της πόλης μας πριν από λίγες ημέρες.

Ραντεβού στην Θεσσαλονίκη λοιπόν στις 18-19 Μαρτίου στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής και πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας Νίκο Γετερίδη, Βαγγέλη Γιώτα, Αλέξανδρο Δημητρίου, Σταύρο Δημόπουλο, Αναστασία Πλακιά, Κατερίνα Τζίκα, Δημήτρη Τσιάτσιο, Σεραφείμ Τσιγάρα, Γιώργο Χαχόπουλο και Στέλλα Χαχοπούλου  και τους προπονητές τους, Επαμεινώνδα Αγγέλη και Κωνσταντίνο Δημητρίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και στους πολύτιμους χορηγούς της ομάδας, τις εταιρείες ΟΛΥΜΠΟΣ, Κέντρο Δικύκλου Πλακώνας και ΚΔΑΠ “Μάθηση”.