Η Φώφη Γεννηματά επισκέπτεται τα Τρίκαλα αύριο Πέμπτη

Η παρουσία της στα Τρίκαλα θα είναι ολιγόωρη καθώς το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να συνεχίσει το πρόγραμμα με επίσκεψη στο Βόλο

Ένα μόλις 24ωρο πριν την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου η πόλη των Τρικάλων θα επισκεφτεί την πρόεδρο του «Κινήματος Αλλαγής» κα Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του «Κινήματος Αλλαγής» θα βρίσκεται στην πόλη των Τρικάλων στις 18:30 το απόγευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο γειτονικό νομό της Καρδίτσας.

Η παρουσία της στα Τρίκαλα θα είναι ολιγόωρη καθώς το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να συνεχίσει το πρόγραμμα με επίσκεψη στο Βόλο.

Κατά την επίσκεψή της στα Τρίκαλα αναμένεται να επισκεφτεί το εκλογικό περίπτερο του ΚΙΝ.ΑΛ. που βρίσκεται στο κέντρο της οδού Ασκληπιού ενώ στην συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να περιοδεύσει στα κεντρικά καφέ της πόλης όπου θα χαιρετίσει πολίτες πλαισιωμένη από τους υποψηφίους βουλευτές του Κινήματος.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. προετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς το έδαφος για την έλευση της προέδρου του Κινήματος, βαδίζοντας πλέον προς τις εκλογές της Κυριακής.

Τα μηνύματα που λαμβάνει και έλαβε κατά την πρόσφατη κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη, ήταν άκρως αισιόδοξα για την πορεία του Κινήματος στις βουλευτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Τα μηνύματα στήριξης που καταφθάνουν από όλο το νομό είναι άκρως ελπιδοφόρα και τα οποία κάνουν λόγο για ισχυρή ενίσχυση του κόμματος σε τοπικό και ευρύτερα επίπεδο.