Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου καταστήματος Ανθοπωλείου – Είδη Δώρων «Bouqueto» που βρίσκεται στο κέντρο της Φαρκαδόνας, δίπλα από το κατάστημα Γερμανός

Ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια για να εκφράσουμε την αγάπη μας σε κάποιο πρόσωπο, ένα κόσμημα γι’ εμάς ή για κάποιο δικό μας πρόσωπο, ένα δώρο για τις γιορτές αλλά και για μια υποχρέωσή μας. Όλα αυτά και φυσικά πολλά θα συναντήσει κανείς στο νέο κατάστημα, Ανθοπωλείο – Είδη Δώρων «Bouqueto» που βρίσκεται στο κέντρο της Φαρκαδόνας, δίπλα από το κατάστημα Γερμανός.

Το νέο κατάστημα λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Δήμητρας Λέτσιου και αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση.

Στο κατάστημα θα συναντήσει κανείς φυσικά λουλούδια, πλαστικά λουλούδια, είδη δώρων, μπιζού-κοσμήματα, καθώς και εκκλησιαστικά είδη. Το ανθοπωλείο αναλαμβάνει στολισμούς κοινωνικών εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στολισμούς οικιών κάθε κοινωνικής εκδήλωσης.

Με μοντέρνες ιδέες, πρωτοτυπία και το σημαντικότερο φιλικές και προσιτές τιμές αναμένεται να μας απασχολήσει μελλοντικά και να ανεβάσει ψηλά τον πήχη των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πλέον η Φαρκαδόνα, απέκτησε ένα μαγαζί που έλειπε από την κωμόπολη ένα μπουκέτο που πραγματικά θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές για το στολισμό και τα δώρα μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2433023221 & 6986605219