Η εταιρία ΥΦΑΝΤΗΣ στην Anuga 2019

Την εταιρία εκπροσώπησε στην έκθεση που διεξήχθη στην Γερμανία ο υπεύθυνος της Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής κ. Κώστας Κοκκινίδης

Στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga συμμετείχε ως εκπρόσωπος της εταιρίας Υφαντής, ο υπεύθυνος της εταιρίας Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Ο κ. Κοκκινίδης εκπροσώπησε την εταιρία στην έκθεση που διεξήχθη στις αρχές του μήνα στην Γερμανία, επιστρέφοντας με τις αποσκευές γεμάτες εμπειρίες. Η εταιρία Υφαντής συμμετείχε στην έκθεση με περίπτερο «esti foods By IFANTIS», παρουσιάζοντας τα προϊόντα της.

Η Anuga είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών και αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο.

Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 7.405 εκθέτες από 107 χώρες ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 160.000.

Στην Anuga 2019 μια ολόκληρη σειρά εκδηλώσεων και συνεδρίων συνόδευε και πάλι την έκθεση. Η θεματολογία των διασκέψεων και των διαλέξεων υψηλού επιπέδου καθορίστηκε από τις υπάρχουσες τάσεις του κλάδου: Προϊόντα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης, Non-GMO products (Μη Γενετικά Τροποποιημένα προϊόντα), Superfoods, Έτοιμα για κατανάλωση προϊόντα, Functional & Free from products, Βιολογικά προϊόντα, Kosher προϊόντα, Halal food, Προϊόντα Vegan και Χορτοφαγίας.