Η εταιρία PROTEAS – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ έβαλε την υπογραφή της σε μια ακόμη επιχείρηση του εξωτερικού

Η εταιρία PROTEAS – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ πρωτοστατεί στον τομέα της και θέτει την υπογραφή της σε δεκάδες επιχειρήσεις του εξωτερικού. Με μοντέρνες λύσεις, πρωτότυπες ιδέες, κάνει τις επιχειρήσεις αλλά και τις οικίες, όπως τις έχουμε ονειρευτεί, προσφέροντας κάτι το μοναδικό που κεντρίζει την προσοχή και τα βλέμματα.

H εταιρία PROTEAS – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ ανέλαβε την υλοποίηση του εστιατορίου Jamas στην Βιέννη (Αυστρία) αλλά και το Giamas στο Μόναχο της Γερμανίας.

Εστιάζοντας στην επίπλωση εστιατορίων, ξενοδοχείων, οικιών, διαμερισμάτων αλλά και αμέτρητων projects, o χώρος του contract (A-Z) είναι ένα πεδίο που η εταιρία ασχολείται ενεργά, αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη αλλά και την περιοχή του Περσικού κόλπου.

Στηριζόμενη στις ιδέες και τις ανάγκες των πελατών μας, το εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα της PROTEAS, μετατρέπει τις προσδοκίες σε πραγματικότητα, αντιλαμβανόμενο την μοναδικότητα του κάθε έργου.

 Η εταιρία Proteas, δραστηριοποιείτε στους παρακάτω τομείς:

·         έπιπλα εστιατορίων

·         έπιπλα ξενοδοχείων

·         projects

·         οικιακό έπιπλο

·         έπιπλα κουζίνας

·         ντουλάπα -πόρτα

·         ειδικές κατασκευές

·         δάπεδο

·         επενδύσεις

·         μεταλλικές διακοσμητικές εφαρμογές

 PROTEAS – Αφοί Παπαϊωάννου Α.Ε., 6ο χλμ. Λάρισας – Τρικάλων, Λάρισα τηλ. 2410 851168, e-mail: info@proteas.grwww.proteas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.