Η επιχείρηση Θεοδώρου Κουφώματα Αλουμινίου και Σιδηροκατασκευές πρωτοπορεί και κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα αποτελούν τα συστατικά της πετυχημένης πορείας της επιχείρησης «Θεοδώρου». Η επιχείρηση εδώ και χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή, βαφή και τοποθέτηση κουφωμάτων και κάγκελων αλουμινίου καθώς και στα παραδοσιακά κάγκελα από μασίφ σίδερο.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Γριζάνο Τρικάλων η επιχείρηση διαθέτει πλήρη οργάνωση μονταρίσματος, βαφής και συγκόλλησης του αλουμινίου και σιδήρου.

Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών – σιδηροκατασκευών που έχει αποπερατώσει στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, στο νομό Τρικάλων, στην Θεσσαλία, αλλά και σε διάφορες περιοχές της χώρας και του εξωτερικού αποτελεί εγγύηση για την δουλειά και το όνομά της.

Η επιχείρηση από το 1987 που πρωτολειτούργησε από τον κ. Σπύρο Θεοδώρου έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα μεγάλο πλήθος έργων με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας. Κάθε έργο της – σε κουφώματα αλουμινίου ή όποιο άλλο προϊόν αλουμινίου – κατασκευάζεται πάντα με γνώμονα την ανθεκτικότητα λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου. Σημαντική υπήρξε η συμμετοχή της στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» και στη συνέχεια αυτού ακόμη και σήμερα για την αλλαγή κουφωμάτων σε οικίες της περιοχής μας και ευρύτερα.

Στην επιχείρηση θα συναντήσει κανείς κουφώματα αλουμινίου κατασκευασμένα με κόλληση αλουμινίου, το μοναδικό σύστημα ARGON, παραδοσιακές πόρτες από πάνελ αλουμινίου, συγκολλητά κάγκελα αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής σε όλες τις αποχρώσεις βαμμένα στον δικό μας βαφείο-φούρνο, σφυρηλατημένο κάγκελο στο χέρι με φαντασία και μεράκι.

Οι κατηγορίες στις οποίες εξειδικεύεται είναι Πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, Κουρμπαριστά κουφώματα, Ρολά, Σίτες, Κάγκελα, Κάγκελα ασφαλείας, Υαλοπετάσματα, Ειδικές κατασκευές, Εσωτερικές πόρτες, Θωρακισμένες πόρτες, Γκαραζόπορτες, Στέγαστρα, Χωρίσματα.

Οι κατασκευές της επιχείρησης διακρίνονται για την άριστη λειτουργικότητά τους, την αισθητική τους, την μεγάλη τους ανθεκτικότητα, αλλά και το σημαντικότερο των ασυναγώνιστων τιμών.

Θεοδώρου Κουφώματα αλουμινίου και Σιδηροκατασκευές Γριζάνο, Τρικάλων,

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2433051221 και 6974865839. E-mail: theodorous@yahoo.gr

Υπεύθυνος: Θεοδώρου Σωκράτης.

Ταυτόχρονα μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα www.theodorous.gr για να ενημερωθείτε για τα είδη και τις προσφορές.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΚΟΥΡΜΠΑΡΙΣΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΕΣ
ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ
ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

https://theodorous.gr/el/Theodorou-Spiros-Aloyminia-Sidirokataskeyes-Kourmparista-Koyfomata-Trikala-Fotografies