Οι Αστυνομικές Αρχές φροντίζουν για τους μαθητές

Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, εν όψει της νέας σχολικής περιόδου

Τις ευχές για μια καλή σχολική χρονιά έδωσαν το πρωί της Τετάρτης οι υπάλληλοι του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας κατά την παρουσία τους έξω από τους αύλειους χώρους των δημοτικών σχολείων της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας.

Για μια ακόμη χρονιά στο πλαίσιο των εντολών της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και της τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής, με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

Η ευαισθητοποίηση των γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και η τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς κατά τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα, αλλά και η ενημέρωση των μαθητών για την κυκλοφοριακή αγωγή και παιδεία, όπως για παράδειγμα τι πρέπει να κάνουν όταν οδηγούν ποδήλατο, εντάσσονται στις προτεραιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων Υπηρεσιών Τροχαίας.

Όσον αφορά τα φυλλάδια που διανεμήθηκαν σήμερα, συνιστούν εύληπτο πληροφοριακό υλικό σχετικά με την τήρηση βασικών κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και οι κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές, καθ’ όλη τη διάρκεια και της φετινής σχολικής περιόδου, θα βρίσκεται δίπλα σε γονείς και μαθητές, στους οποίους εύχεται καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά.