Γραφείο Τελετών Γκαγκά στη Φαρκαδόνα: Με σεβασμό στην απώλεια του συνανθρώπου

Το γραφείο τελετών Γκαγκά δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο των πένθιμων τελετών, έχοντας έδρα τη Φαρκαδόνα. Λειτουργεί με σεβασμό και συνέπεια σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει κάθε οικογένεια.

Χάρη στην εμπειρία που διαθέτει, είναι σε θέση να αναλάβει πλήρως, την οργάνωση της πένθιμης τελετής (κηδεία, μνημόσυνο, ταφές, εκταφές κ.α.).

Το γραφείο λειτουργεί υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Γκαγκά, ένα δραστήριο νέο, ο οποίος ανέλαβε την επιχείρηση προ ετών και σε ηλικία 14 χρόνων, μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα του.

Το αμούστακο τότε παιδί, σήμερα άνδρας, κατάφερε σε συνδυασμό με το σχολείο και την βοήθεια της μητέρας του κι άλλων συγγενικών προσώπων να κρατήσει την επιχείρηση ζωντανή, να ορθοποδήσει και να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Η μικρή ηλικία δεν τον εμπόδισε όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, να εγκαταλείψει την μάχη, συνεχίζοντας την λειτουργία της επιχείρησης. Σήκωσε τα μανίκια, σκούπισε τα δάκρυα της απώλειας, παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων, καταφέρνοντας να γίνει εγκεκριμένο μέλος στο Σωματείο Τελετών Ένωση Λειτουργών Κηδειών & Ταριχευτών Ελλάδος και ανέλαβε ένα από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα επαγγέλματα. Δεν ήθελε και δεν θέλει να τον λυπούνται και δεν τον λυπάται κανένας άλλωστε, γιατί ο Κωνσταντίνος δεν είναι πλέον παιδί. Σήμερα 21 ετών…είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, ένας επιχειρηματίας που κάνει τα πάντα έτσι ώστε το Γραφείο Τελετών Γκαγκάς, που εδρεύει στη Φαρκαδόνα να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες…στο τελευταίο ταξίδι των ανθρώπων.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, στενά συγγενικά του πρόσωπα, καθώς επίσης και εργαζόμενοι του γραφείου, έκοψαν χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτας τους. όλοι τους ευχήθηκαν Υγεία, Ζωή και ο νέος χρόνος να φέρει όσο το δυνατόν λιγότερα δυσάρεστα περιστατικά. Καθώς τα λυπηρά συμβάντα δεν αφήνουν ανεπηρέαστους και τους ίδιους, ειδικά όταν πρόκειται για απώλειες νέων ανθρώπων.