Γλύκανε τους σεισμοπαθείς του Δήμου μας ο “Μπουλογιώργος”

Προσέφερε χαλβά και διάφορα άλλα γλυκίσματα στους σεισμοπαθείς το μεσημέρι της Παρασκευής κατά την επίσκεψη στα σεισμόπληκτα χωριά μας

Γλυκιά απόλαυση στους σεισμοπαθείς των χωριών της Φαρκαδόνας προσέφερε η Χαλβαδοποιία Μπουλογιώργος. Υπεύθυνοι της εταιρείας που εδρεύει στα Τρίκαλα επισκέφτηκαν κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας προσφέροντας ατομικές συσκευασίες χαλβά που παρασκευάζουν στα εργαστήρια του επί σειρά δεκαετιών. Η προσφορά της εταιρίας υπήρξε συμβολική μιας και διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της νηστείας προ του Πάσχα και της εορταστικής περιόδου. Ταυτόχρονα έρχεται να αναδείξει την έμπρακτη υποστήριξη και αλληλεγγύη στις οικογένειες των σεισμοπαθών, απαλύνοντας την πικρία και τη θλίψη που άφησε πίσω του ο σεισμός της 3ης Μαρτίου. Ανταμείβει την εμπιστοσύνη που δείχνουν χρόνια τώρα οι Φαρκαδόνιοι στην εταιρεία που μας προσφέρει γλυκές γεύσεις.

Η πρόεδρος της Πηνειάδας κα Άννα Ευαγγέλου Γιαννακού, το τοπικό συμβούλιο και οι σεισμοπαθείς κάτοικοι ευχαριστούν την εταιρεία Μπουλογιώργου για την προσφορά του χαλβά στους σεισμοπαθείς κι εύχονται καλές γιορτές και επίτευξη των στόχων που θέτει η επιχείρηση.