Γιορτινό ωράριο στην αγορά των Τρικάλων

Λειτουργεί με εορταστικό ωράριο για την διευκόλυνση των καταναλωτών που σπεύδουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές

Τις Χριστουγεννιάτικες και τις γιορτινές αγορές έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες οι Τρικαλινοί, αλλά και οι κάτοικοι της περιφέρειας που επισκέπτονται την πόλη είτε για να ψωνίσουν, είτε να απολαύσουν ένα καφέ κοντά στην γιορτινή αγορά.

Από τα μέσα τις εβδομάδας η αγορά έχει τονωθεί καθώς αρκετοί σπεύδουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, για το γιορτινό τραπέζι, καθώς επίσης σε είδη ένδυσης και υπόδησης.

Φυσικά η αγορά αναμένεται να τονωθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα το επόμενο τριήμερο πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται και για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, όπου εκατοντάδες καταναλωτές φροντίζουν για τα δώρα των αγαπημένων τους προσώπων.

Σε γιορτινό τόνο κινείται το τελευταίο δεκαήμερο η αγορά. Λειτουργεί με εορταστικό ωράριο για την διευκόλυνση των καταναλωτών.

Σήμερα Σάββατο τα καταστήματα θα λειτουργούν έως τις 5 το απόγευμα.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά από τις 11 έως τις 5 το απόγευμα. Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Την παραμονή των Χριστουγέννων από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Τα Χριστούγεννα ανήμερα όπως και τη δεύτερη ημέρα αυτών τα καταστήματα θα μείνουν κλειστά για να λειτουργήσουν από την Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά από τις 9 έως τις 5 το απόγευμα και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου από τις 11 έως τις 5 το απόγευμα.

Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Την Τρίτη παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Την Πρωτοχρονιά, όπως και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα μείνουν κλειστά ενώ θα λειτουργήσουν με χειμερινό ωράριο από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου.