Γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο του Γριζάνου για μικρούς και μεγάλους – Δείτε Βίντεο και Φωτογραφίες

Άκρως γιορτινό το κλίμα που διαμορφώθηκε στο κέντρο της κοινότητας Γριζάνου και στην πλατεία του χωριού. Η νεοσύστατη διοίκηση του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Γριζάνου, διοργάνωσε την πρώτη της εκδήλωση από την ανάληψη των καθηκόντων της αφιερωμένη στα παιδιά, προσφέροντας μοναδικές νότες χαράς και γιορτινής θαλπωρής, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων που πλησιάζουν.

Το παιχνίδι και το τραγούδι κυριάρχησαν στην υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Τα παιδιά, όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «Krini Live» είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να λάβουν τα δώρα τους από τον Αη Βασίλη, που έφτασε στο χωριό για να προσφέρει χαρά στους μικρούς του φίλους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και μόλις άρχισε να σκοτεινιάζει υπήρξε φωτογώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, από τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδωνα Αγναντή και την πρόεδρο κα Ευανθία Κακαδιάρη, που θα φωτίζει πλέον το κέντρο του χωριού καθ’  όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Η ατμόσφαιρα στο κέντρο του Γριζάνου άκρως εορταστική. Τα τραγούδια και ύμνοι που έψαλαν τα παιδιά υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κας Κλεοπάτρας Παπαθεολόγου, δημιούργησαν ένα Χριστουγεννιάτικο κλίμα φωτίζοντας τις ψυχές όλων.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς και κυρίως τον κ. Κώστα Κοκκινίδη υπεύθυνο της εταιρίας Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής, μεταφέροντας τις ευχές του για τις επερχόμενες γιορτές, υπογραμμίζοντας το μήνυμα της υποστήριξης και της αλληλεγγύης προς πάσα κατεύθυνση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.