Γιορτάστηκε στην θαυματουργό εκκλησία της Κρήνης η Μνήμη της Αγίας Αικατερίνης

Λιγότερος σε σχέση με προηγούμενα χρόνια ο κόσμος που έσπευσε να προσκυνήσει στο Ναό, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας

Τα περιοριστικά μέτρα και η έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού αποτέλσαν την αφορμή ο φετινός εορτασμός της Αγίας Αικατερίνης της Κρήνης, να μην έχει την ανάλογη προηγούμενων χρόνων, προσέλευση των πιστών.

Εντούτοις ο εορτασμός στην θαυματουργή εκκλησία που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας, τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική ευλάβεια.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, παραμονή της εορτής με την τέλεση του πανηγυρικού εσπερινού παρουσία πλειάδας ιερέων από τα γειτονικά διαμερίσματα. Αρκετός κόσμος από την Κρήνη και τις γύρω κοινότητες, με κάθε μέσο και τρόπο προσήλθαν στην εκκλησία για να προσκυνήσουν την Χάρη της Αγίας και να καταθέσουν τα αιτήματά τους. Ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να προσευχηθούν από το σπίτι, υπό τον φόβο της πανδημίας.

Η εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν το πρωί της Πέμπτης με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας προς τιμή της Αγίας Αικατερίνης.