Γέμισε με Χριστουγεννιάτικο φως το κέντρο της Φαρκαδόνας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Γιορτινή η ατμόσφαιρα το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Φαρκαδόνας. Μικροί και μεγάλοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης προκειμένου να μετέχουν στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που θα κοσμεί τις γιορτινές ημέρες την κεντρική πλατεία της έδρας του Δήμου Φαρκαδόνας.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας κύκλωσαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μέχρι την στιγμή που ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής, έδωσε το σύνθημα, δίνοντας γιορτινό φως στο κέντρο της κωμόπολης.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την «Krini Live» ο ουρανός της Φαρκαδόνας, άστραφτε από τα πολύχρωμα βεγγαλικά που δημιούργησαν μια άκρως χαρούμενη ατμόσφαιρα. Στο γιορτινό κλίμα ήρθε να προστεθεί η μουσική που προσέφερε η Φιλαρμονική Δήμου Παλαμά που αποδέχτηκε την πρόσκληση και συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση.

Τις ευχές προς τους συνδημότες και συμμετέχοντες απηύθυνε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, ευχόμενος καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους τους πολίτες. Μίλησε για την σημασία των γιορτών, ειδικά των Χριστουγέννων, που πραγματικά δίνει ελπίδα στις ψυχές όλων μας.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με το θεατρικό δρώμενο του κατηχητικού σχολείου Φαρκαδόνας καθώς και με τραγούδια από τα παιδιά του νηπιαγωγείου Φαρκαδόνας και της 1ης Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας.

Ταυτόχρονα τραγούδια και Χριστουγεννιάτικους ύμνους ερμήνευσαν η παιδική χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας, ενήλικες του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας και ο Μουσικός Σύλλογος Αμφίων.

Χαρά στους μικρούς φίλους προσέφεραν ξυλοπόδαροι, face painting, Αη Βασίλη με δώρα και παράσταση με μάγους κ.ά.