Γεμάτος ιδέες και στόχους ο νέος Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας Γιώργος Γεωργίου

Ένα δικό μας παιδί, γέννημα θρέμμα της Κρήνης, ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Φαρκαδόνας, έρχεται να αφήσει το αποτύπωμά του, στα πολιτιστικά, αθλητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του Δήμου μας

Ο νεαρός ηλικιακά αυτοδιοικητικός, ο «Βενιαμίν» της ομάδας του δημάρχου Φαρκαδόνας, Σπύρου Αγναντή, ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Γιώργος Γεωργίου, εισήλθε στη τοπική αυτοδιοίκηση πριν ένα περίπου χρόνο. Άμεσα το ενδιαφέρον του για τα κοινά και το αίσθημα της προσφοράς, ήταν από τα κύρια στοιχεία που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του δημάρχου Φαρκαδόνας, στο πρόσωπο του φέρελπι αυτοδιοικητικού, Γιώργου Γεωργίου.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» το ενδιαφέρον για προσφορά του Γιώργου Γεωργίου και το αίσθημα υποστήριξης, εκφράστηκαν έντονα την περίοδο των σεισμών, που σε καθημερινή βάση, πέραν των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων (του αστυνομικού) δεν έχανε χρόνο για να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στους σεισμοπαθείς του Δήμου, με καθημερινές επισκέψεις στα χωριά, αλλά συμβάλλοντας με απλές συζητήσεις, να ενθαρρύνει και να ανακουφίσει το πόνο όλων αυτών των ανθρώπων που έχασαν περιουσίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μένοντας άστεγοι.

Προ ημερών ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής, ήρθε να του εμπιστευτεί μια από τις Αντιδημαρχίες του Δήμου, και συγκεκριμένα εκείνη του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Νέας Γενιάς, ως άτομο νεαρής ηλικίας, που γνωρίζει τα προβλήματα και τα αιτήματα των νέων ανθρώπων και είναι κοντά ηλικιακά.

Ο Γιώργος Γεωργίου έχει πολλές σκέψεις, όπως και στόχους που θα κληθεί την επόμενη διετία να υλοποιήσει. Ο ίδιος επισημαίνει ότι εφόσον ξεπεραστεί η πανδημία και σε συνεργασία με τους προέδρους των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων των κοινοτήτων θα τρέξουν για να κερδίσουν το χρόνο που χάθηκε μέχρι σήμερα από τους περιορισμούς και τα αυστηρά μέτρα.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει στη νέα γενιά καθώς και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων, των δεξιοτήτων των παιδιών σε αθλητικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο. Φυσικά εξετάζει κι άλλες πρωτοβουλίες, οι οποίες αναμένεται να προσφέρουν στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και οι οποίες αναμένεται να συζητηθούν και φυσικά χρόνια αργότερα να συνδέονται με το όνομα του…

Όλα αυτά μέσα από την συνεργασία όλων και φυσικά μέσω της περεταίρω συνεργασίας που θα αναπτύξει με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας, τους συναδέλφους αντιδημάρχους και όλους τους συναδέλφους του, δημοτικούς συμβούλους.

Έως τότε, αναμένεται να ακούει τις απόψεις που θα του μεταφέρονται, θα ενημερώνεται και θα σχεδιάζει, ευρισκόμενος πάντα δίπλα στους πολίτες, κοντά στους συνδημότες του.