Γαστρονομικές απολαύσεις στην πόλη των Τρικάλων

Άνοιξε τις πύλες του το 1ο Street Food Festival στη Θεσσαλία που θα λειτουργεί στο Μύλο Ματσόπουλου

Μια μεγάλη γιορτή γεύσεων στήθηκε από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μύλο Ματσόπουλο. Μια γιορτή που το κύριο λόγο έχουν οι κουζίνες όλου του κόσμου και των τοπικών προϊόντων, όπως επίσης και των γαστρονομικών απολαύσεων.

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μύλος Ματσόπουλου μετατράπηκε σε μια μεγάλη διεθνή κουζίνα, κεντρίζοντας από τις πρώτες ώρες τα βλέμματα εκατοντάδων Τρικαλινών.

Ο λόγος για την διοργάνωση του 1ου Street Food Festival στη Θεσσαλία, του χαρακτηριζόμενου ως φεστιβάλ γεύσεων.

Η e-trikala και ο Δήμος Τρικκαίων φιλοξενούν για 4 ημέρες το 1ο Street Food Festival στη Θεσσαλία. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη SoulFood Thessaloniki.

Οι πύλες του φεστιβάλ άνοιξαν την Πέμπτη και θα κλείσουν  την Κυριακή 20 Μαΐου, με δωρεάν είσοδο για το κοινό, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα, στο μαγευτικό πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Στο χώρο θα εκτελούνται μοναδικές συνταγές από καταξιωμένους σεφ με τον κόσμο να έχει την δυνατότητα να ξεναγηθεί στο χώρο των γεύσεων.

Καθημερινά θα υπάρχουν μουσικές εκπλήξεις με Dj’s & συγκροτήματα. Ενδεικτικά μετέχουν οι:
THE TEASERS – ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΑΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΙΑΒΑΣ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΤΙΤΣΙΟΣ – ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ – BOOGIE ROCKAZ – GEORGE NTEMOS – MARIOS BRONX – ENGINE•EAR – THOMEY BORS – FELYX – ARGY ROUS – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΘΗΣ BAND – JOHNNY RUMBLE – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ – SOULFOOD Djs B2B – TOMMYBOY-EYEBROW