Γάμος με «γουρούνα» στο Γριζάνο Τρικάλων

Ένας διαφορετικός γάμος τελέστηκε στο Γριζάνο Τρικάλων κεντρίζοντας τα βλέμματα και προκαλώντας έκπληξη

Αναμφίβολα οι γάμοι που έχουν τελεστεί κατά καιρούς στη χώρα μας πέραν του γεγονότος ότι έχουν αφήσει εποχή, κεντρίζουν και την προσοχή του κόσμου και δη των υποψήφιων, μελλόνυμφων ζευγαριών.

Στο χθεσινό γάμο που τελέστηκε στο Γριζάνο Τρικάλων, δυο νέα παιδιά επισημοποίησαν την αγάπη τους επιλέγοντας  ένα πρωτότυπο τρόπο.

Η νύφη Αθανασία Μπακλαβά δεν πήγε με τα πόδια στην εκκλησία του Γριζάνου, ούτε φυσικά με αυτοκίνητο. Ανέβηκε σε μηχανάκι τετράτροχο «γουρούνα» που οδηγούσε ο αδερφός της και πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενη από φίλους της που οδηγούσαν μηχανές. Εκεί την περίμενε ο εκλεκτός της καρδιάς της Γεώργιος Ζίου συγγενείς και φίλοι που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι ευτυχισμένη ζωή, με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, όπως αυτή που επεφύλασσε η νύφη στο γαμπρό.

Το στολισμό της εντυπωσιακής γαμήλιας τελετής επιμελήθηκε το Ανθοπωλείο – Είδη Δώρων «Κατερίνα» που λειτουργεί στο Γριζάνο, με υπεύθυνη την κα Χρυσάνθη Μπακλαβά.

Το «ΚΡΗΝΗ LIVE» εύχεται στα παιδιά να ζήσουν και να ευτυχίσουν, στους κουμπάρους πάντα άξιοι και στους γονείς να καμαρώσουν πολλά εγγόνια.