Φωταγώγηση του Δημαρχείου Φαρκαδόνας με ροζ χρώμα με μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Με την φωταγώγηση του Δημαρχείου Φαρκαδόνας σε ροζ χρώμα, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις, που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, ο Δήμος Φαρκαδόνας και το Κέντρο Κοινότητας, κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Όπως είναι γνωστό οι εκδηλώσεις που κάλυψε αποκλειστικά η «KriniLive» περιλάμβαναν περίπατο με κατάληξη το Δημαρχείο της Φαρκαδόνας. Διοργανωτές και συμμετέχοντες

έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, δεδομένου ότι ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, ως μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη. Οι συμμετέχοντας περπάτησαν από το νέο κτήριο του Κέντρου Κοινότητας μέχρι το Δημαρχείο για να στηρίξουν τους ασθενείς, τους φροντιστές και τους οικείους τους, για να τους δείξουν ότι σε αυτή τη μάχη δεν είναι μόνος κανείς.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ειρήνη Κακαϊτσα και τον Δήμαρχο εκπροσώπησαν η σύζυγος του κα Ευαγγελία Αγναντή και η κόρη τους κα Μαρία Αγναντή. Τα γλυκά που προσφέρθηκαν ήταν δωρεά της κας Μαρίας Αγναντή και τα αναψυκτικά προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.