Φόρεσαν γραβάτα και παίρνουν τις εκδηλώσεις «Σβάρνα» αυτοδιοικητικοί του δήμου Φαρκαδόνας που μέχρι χθες σνομπάραν τις εκδηλώσεις!!

Κάπου, κάπως, κάποτε…κάποιοι αυτοδιοικητικοί του κατά γενική ομολογία υποβαθμισμένου Δήμου Φαρκαδόνας «σνομπάραν» τις επίσημες εμφανίσεις τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις ασχέτως αν δεχόταν τις προσκλήσεις των διοργανωτών. Οι εποχές άλλαξαν και βαδίζοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές και σε ένα έτος καθαρά προεκλογικό, φαίνεται πως αναθεώρησαν τις αρχικές τους απόψεις και αποφάσισαν να φορέσουν κουστούμι και γραβάτα!!! και να παραστούν στις εκδηλώσεις.

Κι ενώ κινούμαστε σε προεκλογική τροχιά οι υποσχέσεις δίνονται απλόχερα για στήριξη και υποστήριξη, εξάλλου αυτές δεν κοστίζουν, όπως φυσικά και οι φωτογραφίες…

Αναμφίβολα τέτοιες εμφανίσεις θα πυκνώσουν βαδίζοντας προς τις εκλογές και τα στόματα πλέον θα στάζουν μέλι σε αντίθεση με το παρελθόν.

Αλήθεια όμως όλοι αυτοί οι συλλογικοί φορείς πως θα «αντιδράσουν». Θα κρατήσουν μια ουδέτερη στάση ή απλά θα ξεχάσουν τα όσα συνέβησαν κατά το παρελθόν και θα φάνε το «παραμύθι»;

Εύλογη απορία με τα όσα συναντούμε τελευταία…


1 σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.