Φιλοξενούμενη του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα

Με την διοίκηση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας και με μέλη του, συναντήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κα Κατερίνα Παπακώστα. Με πρωτοβουλία της η Βουλευτής εξέφρασε την διάθεση να συναντηθεί με την διοίκηση και μέλη της, προχωρώντας σε μια ειδική συζήτηση, αναγνωρίζοντας το πλούσιο έργο του Συλλόγου και τη συνδρομή της στο μέτρο του δυνατού σε διάφορα ζητήματα που προκύπτουν και χρήζουν ανάδειξης και υποστήριξης.

Όπως κατέγραψε η «Krini Live» την βουλευτή υποδέχτηκαν η πρόεδρος του Συλλόγου κα Δώρα Οικονομούλα, μέλη της διοίκησης και του Συλλόγου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σειρά θεμάτων. Κατά την συζήτηση που αναπτύχτηκε η πρόεδρος κα Δεβώρα Οικονομούλα, αναφέρθηκε στο έργο, στην δράση, αλλά και στην υποστήριξη που χρειάζονται για να επιτευχθούν οι στόχοι και οι σκοποί.

Η κα Παπακώστα ευχαρίστησε το Σύλλογο για την άμεση ανταπόκριση της υλοποίησης της συνάντησης, μίλησε για το πλούσιο έργο που παράγει ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, ένα έργο, που όπως ανέφερε, προβάλει τον πολιτισμό, την παράδοση αλλά προσφέρει και στην κοινωνία.

Δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια, με τον Σύλλογο να την έχει δίπλα της, σε ότι χρειαστεί.

Αμέσως μετά την συνάντηση η βουλευτής είχε την ευκαιρία να παρακαθίσει σε γεύμα στο Αρχοντικό της Οικογένειας Αθανασίου και Ράνιας Παλιούρα, που παρέθεσαν οι ιδιοκτήτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.