Φιλικά και οικογενειακά

Κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Φαϋττός» με την ευχή για υγεία, ευτυχία και πολλές πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις

Σε μια φιλική και άκρως οικογενειακή συγκέντρωση κόπηκε η πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Φαϋττός». Η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου, διοργάνωσε την λιτή αλλά ελπιδοφόρα εκδήλωση με σκοπό την ανταλλαγή των ευχών με αφορμή την πρόσφατη έλευση του νέου χρόνου, δίνοντας το πολιτιστικό στίγμα και θέτοντας τους στόχους που θα κληθεί να ξεδιπλώσει εντός του 2019.

Στην εκδήλωση παρέστησαν τα μέλη των χορευτικών τμημάτων, πρόσωπα που αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» του Συλλόγου και των δράσεων του.

Η αίθουσα του πρώην Συνεταιρισμού στην οποία πραγματοποιούνται και τα μαθήματα με τη χοροδιδάσκαλο Σοφία Μόρφου, γέμισε με παιδικά χαμογέλα και τις πιο όμορφες ευχές απ’ όλους για μια δημιουργική και αισιόδοξη χρονιά γεμάτη πολιτιστικές δράσεις και ενότητα για το Σύλλογο και τα μέλη του. Τις πίτες προσέφερε το Αρτοποιείο του Αναστάσιου Καραλάτσιου, τον οποίο το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την στήριξή του.