Φαρκαδόνιοι έσπευσαν να χαιρετήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ περιόδευσε σε Λάρισα και Τρίκαλα στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου

Δεκτός με θέρμη έγινε από πολλούς Φαρκαδόνιους σε Λάρισα αλλά και Τρίκαλα, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου περιόδευσε αρχικά στην Λάρισα και μετέπειτα στα Τρίκαλα, όπου έσπευσαν να τον συναντήσουν αρκετοί κάτοικοι κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας, οι οποίοι αποτελούν μέλη του ΠΑΣΟΚ αλλά και σήμερα του Κινήματος Αλλαγής.

Στις δηλώσεις που έκανε προς τα τοπικά ΜΜΕ έδωσε το «στίγμα» της επόμενης μέρας στην ευρύτερη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, ενώ υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ όταν ξαναγίνει κυβέρνηση με τον ίδιο στην αρχηγία, θα αποκαταστήσει το κοινωνικό κράτος, την κοινωνική δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και τη μέριμνα στους πιο αδύνατους, αρχές και αξίες που σήμερα είναι εξαφανισμένες με την διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE», παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την περιοδεία του Γιώργου Παπανδρέου, σε Λάρισα αλλά και Τρίκαλα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ