Φαρκαδόνιες παρουσίες σε τηλεοπτικό παιχνίδι του STAR

Μάνα και κόρη, οι κ.κ. Κατερίνα και Εύη Σαπουνά, βρέθηκαν στο τηλεοπτικό στούντιο διεκδικώντας τις 300.000 ευρώ

Απέναντι στην τηλεπαρουσιάστρια, του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Money Drop», γνωστό κι ως πτώση χρημάτων, Βίκη Σταυροπούλου, βρέθηκαν δυο Φακραδόνιες. Μάνα και κόρη, οι κ.κ. Κατερίνα και Εύη Σαπουνά, βρέθηκαν στο τηλεοπτικού στούντιο, διεκδικώντας 300.000 ευρώ, ποσό που θα έκανε τη ζωή τους ομορφότερη.

Οι δυο Φαρκαδόνιες, η νεαρή φοιτήτρια Φιλολογίας και η μητέρα της που ασχολείται με τα οικιακά, αλλά ταυτόχρονως εργάζεται και στην οικογενειακή επιχείρηση, Χρωμάτων και Οικοδομικών Υλικών Σαπουνά στην Φαρκαδόνα, φάνηκαν αρκετά δυνατές παίκτριες μιας και μέχρι το σημερινό επεισόδιο κατάφεραν να κρατήσουν στα ψηλά 24.000 ευρώ, χωρίς να χαθούν από τις λάθος απαντήσεις στην καταπακτή. Οι δυο Φαρκαδόνιες παίκτριες αναμένεται να συνεχίσουν στο αυριανό επεισόδιο καθώς διαγωνίστηκαν σε 6 ερωτήσεις ενώ τις απομένουν άλλες δυο για την συμπλήρωση των 8. Ευχή όλων οι 24.000 ευρώ να κρατηθούν πάνω και να μην χαθούν στην πτώση και στην καταπακτή.
Όσον αφορά τώρα τη συμμετοχή Φαρκαδόνιων σε τηλεοπτικό παιχνίδι είναι τρίτη κατά σειρά, μιας και υπήρξαν κι άλλες παλιότερα στο «Ρουκ Ζουκ» και στον «Εκατομμυριούχο».
Όπως μαθαίνουμε έπονται κι άλλες συμμετοχές σε γνωστό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη. Για να δούμε στις συγκεκριμένη περίπτωσεις θα γίνει το καλύτερο….Deal κάνοντας τον τραπεζίτη να παραμιλά!!!