Φαρκαδόνια συμμετοχή στις κάλπες οι Τρικαλινοί ΕΒΕ

Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ οι εκλογές των επαγγελματοβιοτεχνών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης

Χαμηλοί τζίροι, χρέη, ασφαλιστικό, φορολογικό και το κυριότερο λουκέτα που καθημερινά αυξάνονται στις τοπικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις είναι μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα που συναντούν σήμερα οι επαγγελματοβιοτέχνες.

Με κυρίαρχα τα προβλήματα που μαστίζουν έντονα το τελευταίο διάστημα την τοπική αγορά προσήλθαν σήμερα το μεσημέρι στις κάλπες οι επαγγελματοβιοτέχνες των Τρικάλων. Στις εκλογές υπήρξε και Φαρκαδόνια συμμετοχή του κ. Θανάση Ρίμπα, μέλος της διοίκησης ΕΒΕ Φαρκαδόνας, με το ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συνεργασίας ΕΒΕ».

Η έναρξη της εκλογικής διαδικασίας κηρύχτηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ενώ οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν αργά το βράδυ.

Οι επαγγελματοβιοτέχνες κατά το 7ωρο που διήρκησε η ψηφοφορία κλήθηκαν να αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της τοπικής Ομοσπονδίας ΕΒΕ που θα τους εκπροσωπεί την επόμενη τριετία, καθώς και τους εκπροσώπους στην ΓΣΕΒΕΕ.

Στις εκλογές συμμετείχαν δυο συνδυασμοί και συγκεκριμένα εκείνοι του «Ενωτικού Συνδυασμού ΕΒΕ» και της «Αγωνιστικής Συνεργασίας ΕΒΕ».

Η διαδικασία από την έναρξή της κύλησε ομαλά χωρίς να προκύψουν προβλήματα με τους τοπικούς επαγγελματοβιοτέχνες να προσέρχονται για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Μέχρι νωρίς το απόγευμα η προσέλευση στα γραφεία της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων χαρακτηριζόταν ικανοποιητική.

Κατά την διαδικασία των αρχαιρεσιών οι υποψήφιοι των δυο συνδυασμών εκτός από το κυνήγι της ψήφου, δεν παρέλειπαν να συζητήσουν για τα προβλήματα που μαστίζουν την τοπική αγορά.

Ειδικότερα με την αναφορά τους στα ζητήματα που απασχολούν τους ΕΒΕ υποψήφιοι των δυο συνδυασμών υποστήριζαν ότι απαιτείται η ανάδειξη μιας ισχυρής και δυναμικής διοίκησης που θα αναδείξει περαιτέρω τα ανοιχτά θέματα, επιδιώκοντας την επίλυσή τους.

Έντονος υπήρξε ο προβληματισμός όλων υποψηφίων και ψηφοφόρων για τις δύσκολες ημέρες που βιώνει η αγορά, αλλά και για εκείνες που θα έρθουν στο μέλλον, χαρακτηρίζοντας αυτές αβέβαιες, ειδικά για τους κλάδους των ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων και επαγγελματοβιτεχνών.