Φαρκαδόνα: Ένα προφητικό όνειρο έσωσε την τρίτεκνη οικογένεια από τις φλόγες

Οι κόποι μιας ζωής έγιναν στάχτη μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας. Μία μόλις ημέρα μετά την καταστροφική πυρκαγιά σε οικία μιας οικογένειας στη Φαρκαδόνας, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το μέγεθος της καταστροφής. Οι φλόγες κύκλωσαν το σπίτι της οικογένειας και μέσα σε λίγα λεπτά άφησε στάχτες και αποκαΐδια, αφήνοντας την οικογένεια χωρίς σπίτι.

Τα λόγια είναι πραγματικά φτωχά για να περιγράψουν το μέγεθος της καταστροφής. όλα έγιναν από την μια στιγμή στην άλλη. Η φωτιά βρήκε την οικογένεια στον ύπνο, χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό. Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα, μιας και ένα μέλος της οικογένειας, το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας ξύπνησε, από ένα σημαδιακό όνειρο, θα έλεγε κανείς, και κατά αυτό τον τρόπο γλίτωσαν οι γονείς και τα τρία παιδιά τους.

Όπως είναι γνωστό η φωτιά στην οικία ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας των Χριστουγέννων από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Έλαβε διαστάσεις και ευτυχώς έγινε αντιληπτή από το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας, το οποίο ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και εγκατέλειψαν εγκαίρως την οικία, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Krini Live», στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφτασε εγκαίρως το πυροσβεστικό κλιμάκιο Οιχαλίας, όπου πυροσβέστες προσπάθησαν να περιορίσουν την πυρκαγιά. Δυστυχώς όμως, η φωτιά είχε ήδη προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού, αφήνοντας χριστουγεννιάτικα μια τρίτεκνη οικογένεια χωρίς στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα τρία παιδιά ξύπνησε μέσα στην νύχτα από ένα δυσάρεστο όνειρο. Το παιδί στο όνειρο του ζούσε ένα απόλυτο εφιάλτη που δυστυχώς λίγα λεπτά αργότερα το βίωνε ως πραγματικότητα. Το παιδί ονειρευόταν μια φίλη του, που το καλούσε να βγει άμεσα από το σπίτι για να μην καεί όλη η οικογένεια. Κι όταν ξυπνούσε τρομαγμένο έβλεπε τις φλόγες να ζώνουν το σπίτι.

Σήμερα ένα 24ωρο μετά την καταστροφική πυρκαγιά η οικογένεια, προσπαθεί να συνέλθει από το θλιβερό γεγονός. Το σπίτι υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή, αφήνοντας μια ολόκληρη οικογένεια ουσιαστικά στο δρόμο και χωρίς κεραμίδι.

Δυστυχώς αυτά τα Χριστούγεννα επεφύλασσαν ένα άκρως δυσάρεστο συμβάν με την χαρά να μετατρέπεται σε βαρύ πόνο και θλίψη μπροστά στις στάχτες και στην καταστροφή.

Από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια βρίσκεται η τοπική εκκλησία και ο εφημέριος της Φαρκαδόνας, π. Αθανάσιος, ο οποίος συντονίζει κάθε ενέργεια για την επούλωση των πληγών και της υλικής βοήθειας προς την οικογένεια.