«Εύχομαι η ομάδα της πλειοψηφίας να είναι μονιασμένη για να προχωρήσει ο Δήμος»

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης μίλησε στη Λέσχη για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα και την εκλογή δημάρχου

Εν αναμονή της εκλογής του νέου δημάρχου Φαρκαδόνας βρίσκονται οι παρατάξεις στο Δήμο Φαρκαδόνας. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης στο Ραδιόφωνο της Λέσχης, η εκλογή αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιδίου ο διεκδικητής του Δήμου θα είναι ένας και συγκεκριμένα ο κ. Σπύρος Αγναντής.

«Εμείς δεν έχουμε καμιά δικαιοδοσία στην διαδικασία που θα ακολουθηθεί, απλά περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι δήμαρχος.», δήλωσε στην συνάδελφο Ευαγγελία Σωτηρίου ο κ. Μπαγιώτης.

Ο ίδιος ήρθε να απαντήσει μετά από ερώτημα και στην άποψη που επικρατεί ότι η Οιχαλία βγάζει δήμαρχο δηλώνοντας:

«Και τα 18 δημοτικά διαμερίσματα βγάζουν δήμαρχος. Απλά η Οιχαλία έχει μεγαλύτερη δύναμη σχετικά με τον όγκο των ψηφοφόρων.».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχηθεί να υπάρξει ομόνοια μεταξύ των μελών της ομάδας και τα υπόλοιπα χρόνια όλα να κυλήσουν ομαλά. Σχετικά με το θέμα των ανταλλαγών Δήμου και ΕΑΣΤ θέμα για το οποίο προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο κ. Μπαγιώτης τόνισε ότι το θέμα έχει κλείσει μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης.