ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΚΑΔΙΑΡΗ: «Το νέο έτος να μας χαρίσει την χαμένη αισιοδοξία και την ελπίδα»

Τις ευχές με αφορμή την έλευση του νέου έτους μεταφέρει η πρόεδρος της κοινότητας Γριζάνου

Τις ευχές προς τους συνδημότες της, τους κατοίκους του Γριζάνου, τους αιρετούς του Δήμου Φαρκαδόνας αλλά ταυτόχρονα και στους συναδέλφους της, υγειονομικούς, που δίνουν την μάχη ενάντια στον κορονοϊό, μεταφέρει η πρόεδρος της κοινότητας Γριζάνου, κα Ευανθία Κακαδιάρη.

Η πρόεδρος του Γριζάνου εύχεται σε όλο το κόσμο υγεία και ευτυχία κι ένα νέο έτος στο οποίο θα κυριαρχήσει η ελπίδα και η αισιοδοξία.

«Σε λίγες ώρες η δύσκολη χρονιά που ζήσαμε όλοι φέτος, μηδενός εξαιρουμένου μας εγκαταλείπει. Σε λίγες ώρες θα ανατείλει ένα καινούργιο έτος, το οποίο όλοι ευχόμαστε να είναι ελπιδοφόρο, χαρίζοντας χαρά, ευτυχία και δημιουργία. Όλοι μας φέτος, από τον απλό πολίτη, τον αιρετό, τον εργαζόμενο, τον υγειονομικό έδωσαν το δικό τους αγώνα στην πανδημία. Όλοι μαζί παλέψαμε και αγωνιστήκαμε για την επιβίωσή μας, παλέψαμε με ένα αόρατο εχθρό, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε τη ζωή. Ο αγώνας αυτός δεν έχει ολοκληρωθεί. Συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Εύχομαι σε όλο το κόσμο καλή δύναμη και υπομονή. Το νέο έτος να μας χαρίσει την χαμένη αισιοδοξία και ελπίδα, ώστε να κερδίσουμε την ζωή και να βγούμε πιο δυνατοί.

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά με υγεία, Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους μας», αναφέρει η πρόεδρος του Γριζάνου κα Ευανθία Κακαδιάρη.